What’s new in Java 9 & 10 webinar

Sinds september vorig jaar (2017)  is er Java 9. Na één keer met de ogen knipperen is er sinds maart van dit jaar (18.3) Java 10. Sterker nog bij het installeren van de Java 9 SDK krijg je vriendelijk het verzoek versie 10 te installeren. En als alles mee zit verschijnt versie 11 (of 18.9) september dit jaar. De ontwikkelingen gaan dus snel.

Daarom organiseerde Vijfhart op donderdag 28 juni 2018 het webinar: “What’s new in Java 9 & 10”. In dit webinar neemt Jeroen de Wolf de nieuwe functionaliteit die vanaf Java 9 beschikbaar is onder de loep. Jeroen is Java trainer bij Vijfhart en deelt zijn kennis graag met jou.

Hij behandelt onder andere de belangrijke nieuwe functionaliteit: Java Platform Module System (JPMS). Kort samengevat, je hoeft niet meer de hele JRE te gebruiken voor je applicatie, alleen de libraries die nodig zijn.  Daarnaast vertelt Jeroen meer over het nieuwe release beleid van Oracle voor Java SE en wat de gevolgen zijn. Als afsluiter geeft hij je een kijkje in de toekomst van de Java Virtual Machine, op dat vlak zitten er een aantal grote veranderingen aan te komen.

Lees ook het eerste blog van Jeroen waarin hij zichzelf voorstel en het opvolgende blog waarin hij ingaat op de ontwikkelingen van Java.

 

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid