Webinar: Microsoft Power Platform Functional Consultant (PL-200)

De PL-200 cursus van Microsoft is nieuw! Het is een vierdaagse cursus, waarmee je aan de slag gaat met de vier belangrijke producten van Microsoft Power Platform, namelijk: Power Apps, Power Automate, Power BI en Power Virtual Agents. De cursus gaat dieper in op deze onderwerpen met extra focus op Microsoft Dataverse, AI Builder, connectors en portals. Power Platform stelt je in staat om bedrijfsprocessen te automatiseren, eigen rijke app-ervaringen te ontwikkelen en beter en sneller contact te maken met klanten. In deze gratis webinar vertellen we je er graag meer over!

INHOUD

De gratis webinar is geschikt voor iedereen die met Power Platform werkt/gaat werken en verantwoordelijk is voor het maken en configureren van apps, automatiseringen en oplossingen.

In een uur/anderhalf uur geven we je een overzicht van de inhoud van deze nieuwe cursus, en de diverse mogelijkheden die het werken met Microsoft Power Platform biedt. En je krijgt uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze Microsoft Power Platform-specialist.

Wanneer?

Deze gratis webinar wordt gegeven op 15 februari 2022 van 10.00 tot 11.15 uur.

hbspt.forms.create({
region: “na1”,
portalId: “4378145”,
formId: “719b2ace-9402-4479-92eb-5a5990fc1e4b”
});

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid