Webinar: Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900)

INHOUD

Met deze webinar geven we je een inkijk in wat de eendaagse en tweedaagse cursus je te bieden heeft. Deze cursus is een introductie in Azure, waarin je alle fundamentale begrippen leert en alles leert over cloud concepten, security, privacy, compliance en support. De cursus bestaat diverse moduldes, waarbij je o.a. leert over Azure services, oplossingen, algemene security en netwerk kenmerken en de Azure lifecycle.

VOORKENNIS EN DOELGROEP

Voor de webinar is geen voorkennis nodig. Voor de cursus wordt geadviseerd om basiskennis van IT te hebben. De cursussen zijn zowel geschikt voor IT technici als niet-technici. De eendaagse cursus wordt aangeraden voor o.a. accountmanagers en HR-medewerkers die een beter begrip van Azure willen krijgen. De tweedaagse cursus is meer hands-on, waardoor deze beter geschikt is voor technici.

Wanneer?

Deze webinar wordt gegeven op 4 november van 11.00 tot 12.00 uur.

hbspt.forms.create({
region: “na1”,
portalId: “4378145”,
formId: “ce1b3a40-f53f-469f-a81c-0ed1cc272ef1”, goToWebinarWebinarKey: ‘8433213920978662667’
});

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid