Gratis #Samengroeien webinar – DASA DevOps coach certificering

De 6 principes van DevOps omvatten niet alleen de automatisering aspecten en de CI/CD pipeline, maar ook organisatie, cultuur en gedrag, en procesoptimalisatie. Om de organisatie, de teams en de leiders te ondersteunen in de transformatie naar DevOps is de inzet van de DevOps coach een belangrijke succesfactor. Door middel van training, mentoring, coaching, faciliteren en consultancy is de DevOps coach degene die de organisatie en de teams naar een hoger performance level brengt.

Doel:

Duidelijkheid over de invulling van de rol van DevOps coach, ondersteund met praktijkervaringen. Daarnaast de certificering voor de DASA DevOps coach en hoe deze kan worden behaald.

Doelgroep:

Iedereen die interesse heeft in de rol van Agile DevOps coach.

WAAR EN WANNEER?

  • De webinar vindt plaats op woensdag 3 juni
  • Wij starten om 10:00 met de webinar en eindigen om 11:00 uur
  • Dit webinar wordt gegeven in samenwerking met Dimitri van den Broek, Founding Member – DevOps Agile Skills Association, en Richard Hoedeman, CTRL Improve.

Kijk de webinar hier terug

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid