Vijfhart beste Red Hat-opleider van Nederland

Vijfhart beste Red Hat-opleider van Nederland

Red Hat Winner 2022Klopt! We zijn door Red Hat uitgeroepen tot beste Training Reseller van Noordwest-Europa. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op! Om dit te vieren hebben we deze maand Red Hat-voordeelacties:

Probeer de Red Hat Learning Subscription 14 dagen gratis uit.
Bekijk de gratis Red Hat leerpaden.

Benieuwd welke cursus het beste bij jou past? Doe de gratis Red Hat skills assessment. Vijfhart is de officiële Red Hat learning partner voor Nederland en we beschikken over een uitgebreid Red Hat-portfolio met cursussen op het gebied van o.a. installatie, systeem- en serverbeheer, probleemdiagnose en -oplossing en virtualisatie. Wij helpen je om ervaring op te doen met Red Hat en je kennis te verbreden en te verdiepen.

Red Hat is de grootste leverancier van een commercieel Linux-platform distributie. Red Hat Enterprise Linux (RHEL) is de belangrijkste versie van deze distributie. Dit platform geeft je de mogelijkheid om infrastructuur te moderniseren en efficiëntie te verbeteren door standaardisatie en virtualisatie.
Bekijk hier de Red Hat-cursussen.

* Bekijk hier de actievoorwaarden.


 

Red Hat cursussen (75)

Alle Red Hat cursussen
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid