Vijfhart Opleidingen zet activiteiten van GoodSense voort

GoodSense is opgericht in 2001 vanuit detachering en opleidingen. De focus is altijd geweest; de brug slaan tussen theorie en praktijkgerichte en geaccrediteerde opleidingen in het vakgebied van Business en IT Management. Hieronder vallen specialisaties als: Agile, Projectmanagement, Servicemanagement, DevOps & Lean. Dit doen ze met specialisten die hun sporen in de praktijk ruimschoots hebben verdiend en hierdoor de opleidings- en consultancymatch perfect weten te maken.

De activiteiten van GoodSense bestaan uit Open opleidingen, Maatwerktrainingen, incompany opleidingen, examens en tevens detachering en consultancy.

Door deze kennis en ervaring, werkten Vijfhart en GoodSense al sinds 2011 nauw samen. Vanaf april 2019 heeft ook GoodSense voor de #Samengroeien strategie van Vijfhart gekozen. Bastiaan Janssen, CEO van Vijfhart: “De medewerkers zijn allen overgestapt naar Vijfhart. Het merk GoodSense blijft actief in de markt met eigen identiteit. Zowel medewerkers als relaties reageren positief op deze stap welke verdere groei faciliteert. Naast open rooster en incompany opleidingen is GoodSense ook actief op het gebied van consultancy & detachering. “Dit is een mooie aanvulling op de geaccrediteerde opleidingen die wij bieden”.

Door de komst van GoodSense binnen de Vijfhart Groep, breidt Vijfhart zijn specialisme op het gebied van Business & IT management verder uit. “Hierdoor sluiten wij nog beter aan bij wat onze cursisten én bedrijven zoeken; dé kennispartner die hen verder helpt in de volgende stap.” Aldus Bastiaan Janssen.

Deze overname past perfect in onze strategie om zowel autonoom als met overnames verder te groeien als dé kennispartner voor werkend Nederland. Na de overname van Vijfhart door Bastiaan Janssen in 2016 is GoodSense, na AT Computing en activiteiten van Centric Education zijn 4e overname.

Over Vijfhart IT-Opleidingen

Vijfhart IT-Opleidingen is een begrip in de IT-opleidingenwereld. Al vijfendertig jaar is het bedrijf uit Arnhem actief met opleidingen en cursussen op ICT-gebied. Vijfhart IT-Opleidingen maakt nadat Bastiaan Janssen het bedrijf in september 2016 overnam van zijn vader een interessante groei door van opleider naar kennispartner. In het najaar van 2017 werd AT Computing aan de Vijfhart Groep toegevoegd en in maart 2018 de activiteiten van Centric Education. Ook de overname van GoodSense past uitstekend in de #samengroeien strategie van Vijfhart.

Voor vragen over dit partnerschap kunt u contact opnemen met Bastiaan Janssen, CEO van de Vijfhart Groep.

Vijfhart IT-Opleidingen
088 – 542 78 48
Arnhemsestraatweg 33
6881 ND Velp

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid