Vijfhart IT-Opleidingen organiseert met Global Knowledge en KPN IT-workshops voor kinderen

Samen groeien zit in het DNA van ons familiebedrijf. Het zal je dan ook niet verbazen dat wij geregeld samenwerkingen opzoeken om de maatschappij slimmer te maken. Zo nu ook samen met Global Knowledge en KPN, waarmee wij vorige week voor het eerst meerdere IT workshops hebben georganiseerd voor kinderen van KPN medewerkers.

Vijfhart heeft al jarenlang een hecht partnership met KPN, waarvoor wij o.a. elke vrijdag (meerdere) IT workshops verzorgen. KPN heeft deze workshops twee jaar geleden in het leven geroepen om haar medewerkers aan te zetten tot verdere ontwikkeling in de Future Skills. Voor het eerst zijn er een twintigtal workshops voor kinderen ontwikkeld en vorige week verzorgd in een unieke samenwerking tussen Vijfhart en Global Knowledge.

Wat gebeurt er met je verwijderde instapost?
Kinderen leren bijvoorbeeld meer over het gebruik van data tijdens de workshop ‘Ontdekkingsreis naar dataschatten’, maar ze starten ook met Python en programmeren in Scratch. Tot slot wordt er ook aandacht besteed aan cybersecurity: wat gebeurt er bijvoorbeeld met je verwijderde instapost of tiktokdansje?

• Vijfhart IT-Opleidingen CEO Bastiaan Janssen is erg trots op het resultaat; “Ons hart gaat sneller kloppen van het beste uit mensen halen door het overdragen van kennis. Niets mooiers dan deze “young talents” na afloop zo enthousiast te zien, het klopte gewoon! Wij gaan ervan uit dat we samen het zaadje geplant hebben voor de IT-ers van de toekomst;”.

In totaal hebben we meer dan 20 workshops verzorgd voor meer dan 200 kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. En met groot succes; de kinderen hebben de sessies beoordeeld met een gemiddelde van een dikke 8,7! Gezamenlijk zijn we hier uiteraard enorm trots op.

• Rokus Janssen, accountmanager en contactpersoon voor KPN binnen Vijfhart voegt aan Bastiaan toe: “Jong geleerd is oud gedaan en ik ben erg trots op deze samenwerking en inzet van alle betrokkenen! Kijk vooral ook naar dit nieuwsbericht van Arco Quist vanuit KPN voor meer informatie”.

Over Vijfhart
Wij helpen IT-professionals en IT-eindgebruikers groeien met de best passende leerervaring. Door deze groei van jouw kennis en vaardigheden helpen wij je uit te blinken in jouw vakgebied. Samen maken wij de maatschappij slimmer en dragen al sinds 1984 bij aan de digitale transformatie van onze samenleving. Zo groeien wij uit tot de IT-opleider met de beste service van Nederland.


WIL JE MEER WETEN OVER SECURITY?

Bekijk onze speciale security themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid