Vijfhart IT-Opleidingen lanceert de Persoonlijke Omschool Check

Deze tool geeft een indicatie of iemand die zich wil laten omscholen naar een IT-functie daar ook geschikt voor is.

 

Velp – 5 november 2020Vijfhart IT-Opleidingen, de nummer één IT-opleider van Nederland, lanceert de Persoonlijke Omschool Check. Met deze tool, mede gebaseerd op het European Competence Framework (e-CF), is het mogelijk te onderzoeken of de inhoudelijke kennis, competenties en vaardigheden van iemand die zich wil laten omscholen naar de IT aansluiten bij een of meerdere IT-profielen.

Aan de hand van deze informatie kan een nog betere inschatting gemaakt worden welke begeleiding iemand nodig heeft. Na het invullen van de test ontvangt de deelnemer kosteloos een op persoonlijk niveau aangereikt opleidingsadvies over welke trainingen op het gebied van IT-skills, -methodieken en/of persoonlijke vaardigheden wenselijk zijn. Op basis van dit advies kan de deelnemer aan de slag met een tastbaar plan om zijn of haar doelen te bereiken.

Bastiaan Janssen, CEO van Vijfhart IT-Opleidingen: “Omscholing moet voor iedereen toegankelijk zijn. Vanuit die visie is de Persoonlijke Omschool Check tot stand gekomen: een laagdrempelige manier om te toetsen of de IT bij je past.”

Al jaren worstelen bedrijven om hun IT-vacatures te vullen. Momenteel is er een tekort aan zo’n 55.000 duizend IT’ers. Door de digitalisering zullen er in de toekomst alleen maar meer IT-banen bijkomen. Daarom is het voor werkgevers belangrijk om nú werknemers om te scholen naar de IT-banen die nu maar ook in de toekomst hard nodig zijn. Omscholing helpt medewerkers hun baan behouden en geeft toekomstperspectief aan de mensen die hun baan hebben verloren of een ander soort functie willen vervullen.

Voor meer informatie over de Persoonlijke Omschool Check, bezoek https://www.vijfhart.nl/persoonlijke-omschool-check.

Over Vijfhart

Vijfhart helpt bedrijven, werknemers en werkzoekenden met het bijscholen en omscholen van personeel in de IT-branche, door het bieden van de best passende leerervaring. Het familiebedrijf is opgericht in 1984 door Eef Janssen, die in 2016 het stokje doorgaf aan zijn zoon Bastiaan. Met het delen van kennis, wederzijds vertrouwen, persoonlijke aandacht, groei en plezier maakt Vijfhart het verschil. Op die manier draagt Vijfhart bij aan het innovatievermogen van Nederland en aan de digitale transformatie van onze samenleving. Kijk op https://www.vijfhart.nl/ voor meer informatie.

In de media:

Dit nieuwsbericht is eerder verschenen op Emerce.

AG Connect: Nieuwe omschoolcheck toont of omscholer geschikt is voor IT

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid