Vijfhart IT-Opleidingen introduceert de (hotel) ROOMcursus

IT-opleider Vijfhart uit Arnhem biedt vanaf nu de mogelijkheid om virtuele cursussen vanuit een hotelkamer te volgen. De aanleiding voor dit concept is dat veel cursisten hebben aangegeven graag een virtuele cursus te willen volgen bij Vijfhart maar dat de thuissituatie voor teveel afleiding zorgt. “De vraag naar virtuele trainingen is groot, maar een deel van de cursisten vinden het lastig om zich te concentreren met alle kinderen en onrust om zich heen. Dat begrijp ik als vader van drie kinderen maar al te goed” aldus Bastiaan Janssen, CEO van Vijfhart. “De Vijfhart ROOMcursus biedt cursisten een rustige en veilige leerervaring en tegelijkertijd worden de betrokken hoteliers geholpen met het bezetten van hun leegstaande hotelkamers.” Aldus Janssen.

De ROOMcursus mét ROOMservice

De ROOMcursus werkt eenvoudig: je volgt de interactieve virtuele cursus van Vijfhart overdag vanuit een eigen hotelkamer. “Wanneer je een virtuele cursus bij Vijfhart boekt, kun je aangeven dat je deze wilt upgraden naar ROOMcursus. Je ontvang dan van ons na bevestiging van de cursus een voucher waarmee je je bij een van de deelnemende hotels voor de duur van de cursus kunt melden voor een kamer. Koffie, thee en water zijn in de kamer aanwezig en voor de eveneens inbegrepen lunch wordt veilig gezorgd via ROOMservice. Na afloop van de training gaat de cursist in principe weer op huis aan om ’s avonds thuis te eten en overnachten” zegt Janssen.

WIN-WIN voor cursisten, hoteliers en Vijfhart

We zitten in een lastige periode waarin het belangrijk is om elkaar te helpen, ook zakelijk. Met de ROOMcursus bieden we meerwaarde voor de cursisten en het helpt de hoteliers om de boel draaiend te houden, WIN-WIN dus“. Op dit moment werkt Vijfhart samen met hotel Novotel Schiphol en met hotel Indigo in Den Haag. Er lopen al contacten met meerdere hotels om het aantal locaties snel uit te kunnen breiden.

Eerste reacties van klanten

Een van de relaties, Academy Manager van een IT dienstverlener, vond het een fraai staaltje out-of-the-box denken en ze gaan hier zeker gebruik van maken. Janssen vertelt: “Klanten geven aan dat dit concept op het juiste moment komt. In deze tijden draait het niet om korting geven, maar om anderen te helpen en meerwaarde te bieden door met de juiste oplossingen te komen. Onze ROOMcursus klopt voor iedereen.” aldus Bastiaan Janssen. “We merken dat onze klanten graag een cursus willen volgen, maar door de geldende beperkingen worstelen met allerlei praktische zaken. Ze zien in de ROOMcursus een oplossing die klopt.

Over Vijfhart

Vijfhart IT-Opleidingen is een begrip in de IT-opleidingenwereld. Al vijfendertig jaar is het bedrijf uit Arnhem actief met trainingen op ICT-gebied. Vijfhart IT-Opleidingen maakt nadat Bastiaan Janssen het bedrijf in september 2016 overnam van zijn vader een interessante groei door van opleider naar kennispartner. Vijfhart bestaat ruim 35 jaar en is na het uitbreken van de Corona crisis in slechts 3,5 dag omgeschakeld van klassikaal naar virtueel lesgeven.

Meer informatie over de ROOMcursus.

Voor vragen over de ROOMcursus kun je contact opnemen met onze adviseurs via 088-5427848 of via verkoop@vijfhart.nl

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid