Vijfhart IT-Opleidingen haalt voor achtste maal Cedeo-erkenning

Een trotse Bastiaan Janssen krijgt het Cedeo-keurmerk overhandigd door Cedeo-adviseur Hyacinthe van Emst

  • Achtste Cedeo-erkenning op rij onderstreept de continuïteit in de kwaliteit die Vijfhart levert
  • Persoonlijke benadering sterk bepalend voor de klantbeleving
  • Vertrouwen is de basis voor samenwerking

Vijfhart IT-Opleidingen heeft de achtste Cedeo-erkenning op rij ontvangen voor haar open- en maatwerkopleidingen. Het door Cedeo uitgevoerde klantonderzoek dat tot de erkenning leidde, leverde voor Vijfhart wederom zeer hoge scores op.

Klanttevredenheid zegt veel over kwaliteit. Daarom vraagt Vijfhart IT-Opleidingen tweejaarlijks een Cedeo-erkenning aan voor de maatwerk- en open opleidingen. Cedeo is een onafhankelijk instituut dat door uitgebreid klantonderzoek de tevredenheid van klanten meet. Om een Cedeo-keurmerk te krijgen, moet minimaal 80% van de klanten tevreden of zeer tevreden zijn. Vijfhart boekte een score van 98,8% voor maatwerkopleidingen en 99,2% voor open opleidingen.

Enkele conclusies uit het Cedeo-rapport: “Vijfhart past heel goed bij ons. Ten eerste omdat zij op de mens gericht zijn en ten tweede omdat zij behalve opleider ook partner zijn. […] Ze denken met ons mee. Ze sturen tijdig alle informatie en weten waarover ze het hebben. […] De lat ligt bij ons hoog, maar ik krijg zelden of nooit op- of aanmerkingen over de opleidingen van Vijfhart. […] De sterke kant van Vijfhart is hun passie voor het vak. […] Wij nemen als IT-bedrijf van oudsher trainingen bij hen af. Nu wij steeds meer behoefte krijgen aan soft skills opleidingen, merken wij dat zij daarin zijn meegegroeid.”

Bastiaan Janssen, CEO van Vijfhart, zegt: “We zijn zeer content met de resultaten en de vernieuwing van onze erkenning voor zowel de open als de maatwerkopleidingen. Drie jaar geleden heb ik het bedrijf van mijn vader overgenomen en hebben we met onze nieuwe pay-off ‘Samengroeien’ flink doorgepakt. Zowel autonoom als met overnames groeien we verder als dé kennispartner voor werkend Nederland. Hierdoor kunnen we klanten nog meer en beter helpen. Als kennispartner zijn wij altijd bezig met hoe we organisaties succesvoller kunnen maken met kennis. Het ‘samen’ komt ook terug in onze #Samengroeien sessies. Dit zijn gratis sessies waarin IT professionals in een dagdeel kennis maken met een trend. Dit is een fantastische manier om bij te blijven! Het is verheugend om te zien dat onze inspanningen zijn beloond met hoge waarderingen. Mijn visie is ‘blije medewerkers maakt blije klanten’. Vijfhart is een echt familiebedrijf en dat gevoel geven we ook mee aan onze klanten. Op 31 augustus 2019 bestaat Vijfhart 35 jaar en daar zijn wij heel trots op. Dit hadden we niet kunnen bereiken zonder het vertrouwen van onze medewerkers en klanten.

Over Vijfhart IT-Opleidingen

Vijfhart IT-Opleidingen is een begrip in de IT-opleidingenwereld. Al vijfendertig jaar is het bedrijf uit Arnhem actief met opleidingen en trainingen op ICT-gebied. Het opleidingsinstituut heeft vestigingen in Amsterdam, Arnhem/Velp, Eindhoven, Nieuwegein en Zwolle. Vijfhart IT-Opleidingen maakt nadat Bastiaan Janssen het bedrijf in september 2016 overnam van zijn vader een interessante groei door van opleider naar kennispartner.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid