Vijfhart feliciteert ITvitae

ITvitae bestaat 5 jaar én is genomineerd voor maar liefst twee Computable Awards Op 11 juli zijn wij langs geweest om hen hiermee te feliciteren.

ItVitae

Stichting ITvitae Learning verzorgt binnen het ICT-Leertraject naar Werk verschillende praktijkgerichte opleidingsprogramma’s voor ICT-talenten met hoogfunctionerend autisme en hoogbegaafden. De trajecten zijn afgestemd op de actuele vraag naar deskundige ICT-specialisten. De ICT-programma’s duren gemiddeld zes tot twaalf maanden. Elk opleidingstraject start met een intake-procedure en assessment en wordt afgesloten met een werkervaringsplaats. Einddoel: het vinden van een passende en duurzame baan als ICT-specialist.

ITvitae heeft in drie jaar tijd ruim 171 ict-specialisten bemiddeld naar werk bij it-bedrijven.

Samenwerking

Een van de opleidingsprogramma’s die ITvitae verzorgd, is die van Software Test Engineer. Dit opleidingstraject verzorgen zij in samenwerking met Vijfhart.

Computable Awards 2019

Ook Vijfhart is genomineerd voor een van de Computable Awards 2019. In dit nieuwsitem lees je daar meer over.

Heb jij je stem nog niet uitgebracht? Breng hier je stem uit!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid