Vijfhart benoemd tot Red Hat Training Reseller Partner in Nederland

“Dankzij deze samenwerking kunnen we onze studenten naast de officiële Red Hat-certificeringen ook cursussen aanbieden met geautoriseerd cursusmateriaal. En niet alleen in Nieuwegein en Amsterdam, eigenlijk door heel Nederland”, aldus Bastiaan Janssen, CEO van Vijfhart IT-Opleidingen.

Vijfhart is sinds september 2019 officieel dealer van Red Hat en is daarmee een van de drie Red Hat-partners in Nederland. Naast de populaire Red Hat Certified System Administrator (RHCSA), Red Hat Certified Engineer (RHCE) voor RHEL-training, komt er een uitbreiding van cursussen op gebieden zoals Red Hat Ansible, Red Hat OpenShift, Red Hat OpenStack en cloud computing.

“De ontwikkelingen gaan ook zo snel dat de samenwerking met Red Hat onze effectiviteit en flexibiliteit verhoogt. In het afgelopen jaar hebben we gemerkt dat er een grotere behoefte was aan een breder en specifieker aanbod van Red Hat. Dankzij deze samenwerking kunnen we dit aanbieden aan onze cursisten. Dit past naadloos in onze kernwaarde #SamenGroeien”. Zei Sander Rekveld, productmanager bij Vijfhart.

Over Red Hat Training

Red Hat Training stelt individuen en organisaties in staat om de vaardigheden te ontwikkelen en aan te scherpen die nodig zijn om te implementeren en innoveren met behulp van Red Hat-technologieën. Het Red Hat Training-portfolio omvat cursussen en certificeringen voor Red Hat Enterprise Linux, cloud computing, Red Hat OpenShift, Red Hat OpenStack, DevOps, Red Hat Fuse en Red Hat Ansible. Je kunt jouw vaardigheden in Red Hat Technologies vandaag demonstreren met certificeringen zoals Red Hat Certified System Administrator (RHCSA), Red Hat Certified Engineer (RHCE) en Red Hat Certified Architect (RHCA) examens.

“We zijn verheugd dat Vijfhart deelneemt aan ons Training Reseller Programma”, aldus Ken Goetz, vice president, Global Training and Certification, Red Hat. “Training op het gebied van Red Hat-technologieën en -oplossingen kan helpen de kloof met IT-vaardigheden te dichten en open-source-vaardigheden op te eisen. We kijken uit naar onze samenwerking met Vijfhart als belangrijk lid van het training- en certificatie-ecosysteem van Red Hat.”

Over Vijfhart IT-Opleidingen

Vijfhart IT-Opleidingen biedt de IT-professional en de IT-eindgebruiker al ruim 35 jaar de best passende leerervaring. Samen maken wij de maatschappij slimmer en dragen wij bij aan de digitale transformatie van onze samenleving. Doordat één afzonderlijke cursus vaak niet in zijn totaliteit bijdraagt aan het doel dat de organisatie voor ogen heeft, helpen wij graag meedenken in dat proces. Vanuit de kernwaarde #SamenGroeien zijn wij uitgegroeid tot dé IT-opleider van Nederland.

 


WIL JE NOG MEER TE WETEN KOMEN OVER Red Hat?

Bekijk onze speciale Red Hat themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid