Van 35 jaar klassikale trainingen in 3,5 dag virtueel

Vijfhart IT-Opleidingen heeft vanaf het moment dat de veiligheid van zijn cursisten niet meer te garanderen was door COVID-19 alle zeilen bijgezet en heeft zijn 35 jaar klassikale ervaring in 3,5 dag omgezet naar virtueel. “In het begin is zo’n aanpassing voor iedereen even wennen, toch stonden er al in de eerste week al 90 virtuele trainingen gepland en zijn de eerste reacties van onze cursisten erg positief”, aldus Bastiaan Janssen, CEO van Vijfhart.

Marnix, die Microsoft MVP is en zorg draagt voor het Microsoft portfolio bij Vijfhart, gaf in de eerste weken virtuele Microsoft proeftrainingen. Op deze manier kan iedereen die interesse heeft in een Microsoft-training kennis maken met de virtuele trainingsopzet.

“De trainer is een echte professional! De opzet van de training is erg prettig met voldoende afwisseling is presentatie, voorbeelden en het zelf aan de slag gaan met de lesstof”, geeft onze partner Marosel terug.

Ook vanuit het CBS geeft Roy Hanssen aan dat onze virtuele trainingen voor 90% op de klassikale variant leken. “Dat is het beste compliment dat wij als opleider kunnen krijgen.”

Een virtuele training bij Vijfhart, dat klopt gewoon

Virtueel trainen via een online classroom. De vraag naar deze trainingsvorm is in de afgelopen week explosief gestegen bij Vijfhart IT-Opleidingen. Vanuit Vijfhart én AT Computing kiezen wij voor het aanbieden van de virtuele trainingsvariant, die nagenoeg voor eenzelfde ervaring zorgt als de klassikale variant. Bij de deelname aan één van onze virtuele trainingen zit je gezamenlijk met je medecursisten in een virtueel klaslokaal. De trainer geeft les, zoals hij dat normaal ook zou doen. Tussendoor maak je opdrachten en kan je uiteraard net als anders vragen stellen.

Het voordeel van virtueel trainen bij Vijfhart en AT Computing, is dat wij hier al geruime ervaring in hebben. Uiteraard boden wij voorheen een ruim aanbod van klassikale trainingen aan, echter bestaat onze ‘persoonlijk begeleid’ variant altijd al voor een deel uit online en virtuele trainingsmogelijkheden.

“Wij hebben enorm veel ‘vakidioten’ binnen onze organisatie, die vanuit passie kennis overbrengen. Dit enthousiasme stopt niet nu het klassikaal even niet meer kan”, geeft Marcel Kornegoor, directeur van AT Computing aan.

Geheel risicovrij leren

Wij begrijpen dat deze manier van het volgen van een training voor veel cursisten anders en spannend is. Omdat wij van mening zijn dat onze trainingen voor iedereen moet kloppen bieden wij extra zekerheid: Wil je na de virtuele training alsnog graag onze cursuslocatie komen bekijken? Dat kan! Tot een jaar na het volgen van de virtuele training ben je van harte welkom bij dezelfde klassikale training.

Gratis #Samengroeien sessies

Vijfhart organiseerde altijd maandelijks (nu wekelijks)sessies, die gratis toegankelijk zijn en je updaten over trends en ontwikkelingen binnen de IT. Deze sessies waren altijd klassikaal. Nu wij deze virtueel aanbieden, zien wij een enorme toename in het aantal aanmeldingen. Onze Python sessie van vrijdag 20 maart had zelfs ruim 100 aanmeldingen.


Meer te weten komen over virtueel trainen?

Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads passend bij het onderwerp virtuele trainingen & thuiswerken.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid