Startgarantie: Front-end development met JavaScript

Wist je dat bedrijven als Facebook, Gmail en Twitter helemaal niet zouden bestaan zonder JavaScript? Javascript is tegenwoordig de belangrijkste programmeertaal ter wereld. Daarom adviseren wij alle Front-end Developers in ieder geval de basisprincipes te leren van coderen met JavaScript.

Wat leer je in deze cursus?
In deze cursus ligt de nadruk op het leren van basisvaardigheden in JavaScript, zoals het gebruiken van variabelen, loops en functies, en het toepassen daarvan in een webpagina. Het belangrijkste toepassingsgebied van JavaScript is de browser. Je test jouw scripts daarom rechtstreeks in Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Internet Explorer. Ook leer je wat het Document Object Model (DOM) is en waarom dit belangrijk is bij het werken met JavaScript.

Na deze cursus heb je kennis opgedaan van de basisbeginselen van JavaScript. Zo kun je zelfstandig dynamische HTML webpagina’s maken.

Voorkennis
Kennis van HTML en een goede leesvaardigheid in het Engels is vereist. CSS kennis is niet noodzakelijk maar wel wenselijk.

Benieuwd naar deze cursus?
De cursus gaat in oktober gegarandeerd van start voor € 1485,- . Kijk op de cursuspagina van ‘Front-end Development met Javascript’ om je direct in te schrijven.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid