Wil jij leren hacken?

Bij Vijfhart IT-Opleidingen leer jij hoe je ethisch kan hacken. Dit is een niet strafbare vorm van hacken en helpt bedrijven om cybercrime tegen te gaan.

Ethical hacker? Ethical hacker

Een ethical hacker probeert in samenwerking met een organisatie kwetsbaarheden in een systeem te vinden. Op basis hiervan kan de organisatie kwetsbaarheden verhelpen om zich zo beter te beveiligen tegen hackers met kwade opzet. Wil jij ethical hacker worden en vraag jij je af hoe je kan leren hacken? Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om te leren hacken.

Ethical hacker opleiding

Om echt goed te hacken dien je ook te denken en te doen als een hacker. Wij zeggen dan ook wel ‘To beat a hacker, you need to think like a hacker’. Bij Vijfhart bieden wij twee verschillende Ethical hacker opleidingen aan:

Certified Professional Ethical Hacker

Lesvorm: Klassikaal of E-learning
Partner: Mile2
Over deze training: In de training ‘Professional Ethical Hacker’ leer je te denken als een hacker. Je leert kwetsbaarheden te herkennen en hoe je deze kwetsbaarheden kunt beoordelen en gebruiken om wijzigingen aan te brengen in de beveiliging van een systeem. Ook leer je hoe malware en destructieve virussen werken en hoe je preventief maatregelen kunt nemen als het gaat om een netwerkhack.

Volg je deze training tot Ethical Hacker? Dan krijg je toegang tot het Cyber range lab. Het cyber range lab simuleert echte cyberbedreigingen waar je de praktische vaardigheden ontwikkelt om een echte cyberstrijder te worden.

Na het volgen van deze training kun je opgaan voor je het Mile2 C)PEH examen waarmee je aantoont een echte Certificed Ethical Hacker te zijn!

Bekijk de training >

Bekijk de e-learning >

Profiteer nu van de kortingsactie: neem je collega gratis mee! Ga naar de actie >

Certified Ethical Hacker

Lesvorm: E-learning
Partner: EC-Council
Over deze training: In de training ‘Certified Ethical Hacker’ leer je hoe je met de echte tools en technieken van hackers en security professionals ethisch kunt hacken. Door te testen, scannen en hacken leer je de zwakke plekken binnen de systemen van jouw bedrijf te ontdekken. Zodat je computer en netwerksystemen binnen jouw organisatie op cyberaanvallen kunt voorbereiden.

In deze training leer je niet alleen de tools en software van hackers te gebruiken, maar je krijgt ook twee workshops van security professionals. Zodat je ook in de praktijk jouw hackingskills kunt uittesten. Na afronding van de hele training ben jij gecertifieerd als ethical hacker.

Dankzij onze Certified Ethical Hacker training zijn wij in 2018 uitgeroepen tot opleider van het jaar bij de Computable Awards 2018.

Bekijk de E-learning Certified Ethical Hacker >

Wil jij organisaties helpen om hackers buiten de deur te houden?

Schrijf je dan in voor een van de ethical hacker trainingen en leer hacken.


WIL JE NOG MEER TE WETEN KOMEN OVER SECURITY?

Bekijk onze speciale Security themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid