Succes door aanpassingsvermogen

Het aanpassingsvermogen van jouw bedrijf is de belangrijkste factor voor toekomstig succes.

77% van de ondervraagde CEO’s geeft aan niet de juiste vaardigheden binnen de organisatie te hebben om dit toekomstige succes te garanderen. Hoe zit dat bij jouw bedrijf?

Het is al lang niet meer zo dat het salaris en de dikke leaseauto bepalen waar iemand werkt. De mogelijkheden die jij als organisatie biedt in persoonlijke ontwikkeling en opleiding nemen jouw toekomstige kandidaten mee in het beslissingsproces. Hierdoor is zichtbaar dat de investering in zowel opleidingen, cursussen als trainingen in het afgelopen jaar met 10% is gestegen.

Ondanks dat deze investering gestegen is, denkt 63% (!) van de organisaties dat het interne opleidingsprogramma niet effectief is. Effecten n.a.v. het interne opleidingsprogramma zijn niet meetbaar, waardoor de druk op HR-afdeling toeneemt om deze inspanningen meetbaar te krijgen.

Herkenbaar?

Vijfhart ontwikkelde samen met EXIN de Vijfhart Groeimonitor. Deze groeimonitor maakt;

  • De balans van competenties intern inzichtelijk
  • Bekijkt de wenselijke balans voor de optimalisatie van toekomstig succes
  • Op welke manier het opleidingsbudget het meest efficiënt ingezet wordt
  • Welke groeipaden aansluiten bij jouw werknemers

Met deze monitor krijg je binnen 6 weken inzicht in de balans van competenties binnen jouw bedrijf. Vervolgens zal samen gekeken worden naar de gewenste vervolgstappen om jouw organisatie optimaal in te richten op toekomstig succes.

Weten of dit aansluit bij jouw bedrijf? Neem gerust contact op met één van onze groeiconsultants.

Tags:
bedrijfsoptimalisatiecompetentiesCursuseventgroeiengroeimonitorgroeipadenopleidingenopleidingsbudgettraining
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid