“Stilstand is achteruitgang”

René Schouten volgt minimaal een keer per jaar een training om bij te blijven in de wereld van IT. Wij spraken hem over zijn ervaringen met Vijfhart en over zijn ontwikkeldoelen voor 2019.

Wie is Rene?

“Ik werk als functioneel applicatiebeheerder op de afdeling Informatiemanagement bij Zorginstituut Nederland. Daarnaast heb ik sinds 2008 een eigen bedrijf in webdesign; Foto- & Webstudio Digitaal ICT.”

Je geeft aan minstens 1x per jaar een training te volgen, vertel!

“Ik ben van mening dat je binnen de IT je kennis op orde dient te houden. In de wereld van IT verandert er veel en stilstandis wat mij betreft achteruitgang. Daarom volg ik minimaal een keer per jaar een training bij Vijfhart.”

Welke trainingen heb je al gevolgd?

“Ik heb onder andere de trainingen Functioneel beheer in de praktijk, Scrum Master, Scrum Product Owner en diverse Agile trainingen gevolgd. Op het gebied van webdesign heb ik ook diverse trainingen gevolgd, bijvoorbeeld Google Analytics, Zoekmachine optimalisatie (SEO) en HTML5. Ik merk dat ik veel heb aan wat ik heb geleerd in de trainingen; doordat ik er dagelijks mee bezig ben, kan ik het goed in de praktijk toepassen!”

Ben je ook gecertificeerd?

“Ja, via Vijfhart ben ik gecertificeerd Business Informatie Manager (BiSL). Mijn doel voor 2019 is om ook ASL gecertificeerd te worden. Maar het zal niet bij deze certificeringen blijven; ik wil in de toekomst ook nog het ITIL Foundation certificaat halen en Information Security Foundation Based On IEC/ISO 27001 staat ook nog op de planning. Ik ben nog lang niet uitgeleerd!”

 

_____

Wil je nog meer te weten komen over ITIL?
Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid