Startgarantie van de week: Oracle Database 12c Release 2

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, houden wij je elke week op de hoogte van onze cursussen met startgarantie. Elke week zetten we één van onze cursussen met startgarantie in de spotlight. Deze week: Oracle Database 12c/18c: New Features.

Sinds 7 maart is Oracle 12c Release 2 (12cR2) beschikbaar.. We zien de laatste twee maand een enorme stijging in het aantal boekingen voor deze cursus. Waarom? Veel bedrijven hanteren een strategie waarbij men één versie achterloopt op de laatste release en veel bedrijven werken uit voorzorg nooit met een Release 1 product.

Multitenant-architectuur en pluggable databases

Oracle 12cR2 is zo ontworpen dat er meerdere databases ingeplugd kunnen worden. Wist je dat door de multitenant-architectuur het al mogelijk was om tot 252 databases in te pluggen en te beheren als één database en dat dit met ingang van 12cR2 is dat 4096 pluggable databases in één container database is geworden?

Andere voordelen van de multitenant-architectuur zijn:
• Betere server-efficiëntie
• Back-up alleen de containerdatabase in plaats van elke pluggable database apart
• Clone een pluggable database in één stap
• Verhuizen van een pluggable databases naar bijvoorbeeld een rapportage container database is kinderlijk eenvoudig.

Naast deze wijzigingen zijn er uiteraard nog veel meer andere features die voor jou relevant kunnen zijn die behandeld worden en we kijken natuurlijk meteen hoe je hier het meest uithaalt voor jouw organisatie. Schrijf je vandaag nog in voor de cursus en je bent verzekerd van een plek. Wees er snel bij, want VOL = VOL!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid