Startgarantie voor Certified Datacenter Professional Training

Ben jij een IT- of Facility professional en werk je in en om een datacenter? Dan is het erg belangrijk om te weten hoe je de beste keuzes maakt voor nu, maar ook voor toekomstige behoeftes. Daarom bieden wij de 2-daagse cursus Certified Datacenter Professional aan. Kijk samen met andere cursisten en de trainer naar hoe jouw datacenter geoptimaliseerd kan worden voor high-availability.

In de training leer je meer over het voorkomen van downtime, hoe je de high-power koeling methoden het beste kunt beschrijven en hoe je effectieve monitoring van het datacenter kunt opzetten. De training wordt afgesloten met een examen die erkend wordt door EXIN.

Schrijf je in
Wil jij weten wat je nog meer gaat leren deze cursus graag volgen? Schrijf je dan nu in voor de trainingen op 15 en 16 oktober of 21 en 22 november. Deze trainingen gaan gegarandeerd van start.

Blijf gecertificeerd
Heb jij al je CDCP-certificaat? Wist jij dan dat je het certificaat voor Certified Datacenter Professional elke 3 jaar opnieuw moet behalen om gecertificeerd te blijven? Zorg ervoor dat je gecertificeerd blijft en volg op het juiste moment een opfriscursus.

Groei verder
Net je CDCP-certificaat gehaald en wil je verder groeien? Kijk dan eens naar onze CDCS-training?

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid