Startgarantie van de week: Resultaatgericht leidinggeven aan IT-professionals

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, houden wij je elke week op de hoogte van onze cursussen met startgarantie. Elke week zetten we één van onze cursussen met startgarantie in de spotlight. Deze week: Resultaatgericht leidinggeven aan IT-professionals.

IT-professionals zijn vaak lastig vanuit inhoud te managen. Zij zijn de experts en als manager hoef jij ze echt niet te vertellen hoe ze een regel code moeten schrijven. Maar de IT-professional van gisteren is niet de IT-professional van vandaag. Laat staan die van morgen!

Waar vroeger de rol van IT-professional beperkt was tot het oplossen van problemen als “ik kan niet printen vanaf mijn pc” of in een later stadium “Ik krijg geen email binnen als ik mijn laptop loskoppel”, is de I(C)T-professional van tegenwoordig een spil in bijna elke organisatie. Niet vreemd dat de IT-professional van vandaag en morgen ook andere vaardigheden nodig heeft.

Soft skills

Wellicht vervelend voor de IT-professional om te horen, maar de zogenaamde soft-skills worden hierin steeds belangrijker. Als leidinggevende is dit een belangrijk aandachtspunt in het ontwikkelen van jouw leiderschapskwaliteiten. Niet alleen vergroot je jouw eigen leiderschapskwaliteiten. Het zorgt er ook voor dat jouw team een grotere impact zal hebben op de organisatie. Als spil in de organisatie zullen steeds meer mensen uit de organisatie met hun IT-vragen bij jou aankloppen. Marketing, communicatie, sales, steeds meer afdelingen hebben behoefte aan de diensten die jij en jouw team verzorgen. Het goed managen van jouw team is dan van het grootste belang om ervoor te zorgen dat zowel de organisatie als jouw team optimaal functioneert.

Deze cursus richt zich in eerste instantie op het leidinggeven aan jouw team. Een cursus die voor zowel de beginnende als ervaren leidinggevende die af en toe tegen wat uitdagingen aanloopt, geschikt is. Schrijf je vandaag nog in voor de cursus van 20 november en je bent verzekerd van een plek. Wees er snel bij, want VOL = VOL!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid