Startgarantie: Oracle Database 12c/18c: New Features

Oracle Databases heeft in de nieuwe versie van 12C/18C weer veel nieuwe features. In deze 4-daagse training krijg je inzicht in de nieuwe mogelijkheden en het beheer van Oracle 12C. Deze training gaat gegarandeerd in oktober van start!

Wat leer je allemaal tijdens de training?

Tijdens deze Oracle New Features training krijg je inzicht in de nieuwe opties die beschikbaar zijn voor de Oracle Database administrator. De eerste dag staat in het teken van de nieuwe Multitenant Architecture en het beheer hiervan. In de overige dagen passeren onderwerpen als RMAN, Security, DWH en ILM en Tuning de revue. Zo heb je aan het einde van deze 4-daagse training een goed inzicht over het beheer van Oracle 12C en de nieuwe mogelijkheden!

Schrijf je nu in voor de 4-daagse training Oracle New Features van maandag 8 oktober t/m 11 oktober voor € 1980,- euro. En geen zorgen. De cursus gaat gegarandeerd door!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid