Speciale cursus: Performing Big Data Engineering!

Op 17 december start Vijfhart in samenwerking met specialist Peter ter Braake (voormalig Most Valuable Professional (MVP) bij Microsoft) een speciale training over ‘Performing Big Data Engineering on Microsoft Cloud Services’. Tijdens deze vijfdaagse praktijkgerichte training neem je samen met Ter Braake een ‘deep-dive’ in de wereld van Big Data en hoe je processen optimaal kunt inrichten met de tools van Azure.

Waarom je deze cursus niet mag missen?
De cursus van 17 december wordt gegeven door Peter ter Braake. Met zijn jarenlange ervaring in de data-wereld is hij dé expert op het gebied Big Data Engineering. Ter Braake werkt onder meer als consultant en wordt regelmatig ingehuurd door bekende Nederlandse bedrijven. Daarnaast schreef hij onder meer de boeken ‘Handboek Power BI’, ‘Leerboek Business Intelligence’ en ‘Aan de slag met Reporting Services 2012’. Op een pragmatische wijze en met een praktijkgerichte training zorgt hij ervoor dat elke cursist met concrete handvatten terugkeert naar kantoor.

Voordelig samen groeien*
Volg deze cursus nu extra voordelig! Je kunt nu namelijk kiezen: of 20% korting, of neem je collega gratis mee! Dat laatste is niet alleen gezellig, maar zo vergroot je ook de kennis binnen je bedrijf waardoor het makkelijker wordt om de kennis in de praktijk te brengen. #samengroeien

Meer weten?
Wil je meer weten over de cursus ‘Performing Big Data Engineering’ of heb je nog een paar vragen? Bel dan gerust met Marnix Wolf, Product Manager bij Vijfhart, op telefoonnummer 088-5427823 of mail naar m.wolf@5hart.nl.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsafspraken.

 


 

Wil je nog meer te weten komen over Microsoft development & beheer?

Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid