Soft skills kortingsactie!

Verbeter of versterk jouw positie op de ICT-markt met de Vijfhart soft skills Kortingsactie

Door de coronacrisis is de situatie op de arbeidsmarkt opeens veranderd. Niet alleen stijgt de werkloosheid, ook verandert de vraag naar specifieke persoonlijke vaardigheden (soft skills). Soft skills zijn een aanvulling op de hard skills (technische vaardigheden) en spelen een belangrijke rol in je carrière. Het hebben van de juiste soft skills kan het verschil maken op de arbeidsmarkt. Hierbij kun je denken aan communicatieve vaardigheden, leidinggeven, assertiviteit, time management, klantgerichtheid en samenwerken. Heb jij de juiste soft skills om jouw kansen op de ICT-markt zo optimaal mogelijk te maken?

Onze soft skills kortingsactie helpt jou om deze skills aan te leren of verder te ontwikkelen zodat jij jouw positie op de ICT-markt versterkt of verbetert. Voor nu of in de toekomst.

De actie in het kort

  • Ontvang 25% korting op een soft skills training. Kom je met een collega naar dezelfde training? Dan ontvangen jij en je collega 50% korting op de training.*
  • Kies uit trainingen op het gebied van communicatie, (persoonlijk) leiderschap en persoonlijke effectiviteit.

*Bekijk hier de voorwaarden van deze actie en kies snel jouw gewenste training(en).

Alle Soft Skills trainingen

 

 

Hoe werkt het?

Reserveer jouw plek bij de gewenste soft skills training(en) en vul de kortingscode: #SOFTSKILLS20 in bij het opmerkingenveld in de laatste stap van het aanmeldproces op onze website. Schrijft jouw collega zich ook in voor dezelfde soft skills training? Vermeld dan de naam van jouw collega ook in het opmerkingenveld. De korting verwerken wij achteraf, dus schrik niet wanneer deze niet verwerkt is op de automatische bevestiging. Vragen over de trainingen, of liever telefonisch boeken? Neem dan contact met ons op via 088-5427848 of via verkoop@vijfhart.nl. 

Voorwaarden kortingsactie

  • De gekozen training dien je te volgen vóór 1 januari 2021 in ons open rooster.
  • De boeking dient gedaan te worden vóór 01 oktober.
  • Deze actie geldt niet in combinatie met bestaande kortingsafspraken, partnertrainingen en/of de Groeikaart.

Mogelijk ook interessant voor jou

  • NL leert door met Vijfhart: Met de crisisregeling ‘NL leert door’ helpt de overheid om toekomstige werklozen zich te laten omscholen naar beroepen waar in de nabije toekomst veel behoefte aan is. In de IT branche is er nog steeds sprake van schaarste. Graag helpen we jou om te scholen naar of binnen de IT. Ben je benieuwd hoe we jou hierbij kunnen helpen? Lees dan deze blog!
  • Kosteloos ontwikkeladvies ontvangen: Alle werkenden en werkzoekenden in Nederland kunnen per 1 augustus kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Wil jij ontwikkeladvies op het gebied van IT? Dan ben je bij Vijfhart aan het juiste adres. Neem contact met ons op.

Wil je nog meer te weten komen over Soft Skills?

Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid