Soft Skills actie: neem GRATIS je collega mee

Effectief werken en communiceren speelt een steeds grotere rol in de snel veranderende wereld van vandaag. Ook voor technische functies zijn communicatieve vaardigheden, goed kunnen samenwerken en resultaatgericht leidinggeven steeds belangrijker. Onze Soft Skills trainingen helpen jou bij je persoonlijke en professionele groei.

Samen bereik je meer dan alleen
Dat geldt ook voor een Soft Skills training. Haal meer uit je training door deze samen met je collega te volgen. Dat is niet alleen gezellig maar zo vergroot je de kennis en verhoog je ook de toepasbaarheid in de praktijk. Wij geven je graag een extra stimulans: volg dit jaar nog een Soft Skills training en neem GRATIS je collega mee.*

Kies uit:

Wil jij meer informatie of je direct inschrijven? Neem dan gerust contact met Joep Sangers via telefoonnummer 088 – 542 78 63 of per e-mail: j.sangers@5hart.nl. Liever direct inschrijven? Schrijf je dan in via de trainingspagina van de opleiding.

Deze actie is alleen van toepassing op Soft Skills trainingen die vóór 1 januari 2019 plaatsvinden. Partnertrainingen zijn hierbij uitgesloten. De korting geldt niet in combinatie met andere kortingsafspraken.

 


 

Wil je nog meer te weten komen over Soft Skills?
Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid