Podcast: wat zijn de ontwikkelingen binnen Big Data, Cloud en Data Science?

Erik Fransen van Connected Data Group is deze week te gast in de #samengroeien Podcast van Bastiaan Janssen. De ontwikkelingen op het gebied van Big Data, Cloud en Data Science gaan razendsnel. In deze podcast vertelt hij je alles over deze ontwikkelingen en wat dat betekent voor jou als BI en Datawarehouse professional. Hoe kun je als BI en Datawarehouse professional je doorontwikkelen om de nieuwe tools en technieken snel te omarmen? Wat komt daar bij kijken en maak je het verschil? Welke tools zijn momenteel belangrijk? Zijn er nieuwe spelers op de markt? En zijn er veranderingen op het gebied van regelgeving en technologie waar je nu al op moet anticiperen?

Connected Data Group is een consultancy en -opleidingsorganisatie die klanten helpt om data bruikbaar en beheersbaar te maken door het toepassen van slimme toepassingen en technologieën, zoals BI, datawarehousing, Data Science en Big Data. Met als doel om echte waarde te creëren voor gebruikers van deze data en technologieën. Connected Data Group adviseert, gidst, traint en haar klanten en voert implementaties uit.

Beluister de podcast via:

Beluister onze podcasts ook via:

Podcast afspelen via Spotify Podcast afspelen via YouTube Beluister via iTunes/Apple Podcasts

Nieuwe podcasts direct in je mailbox?

Dat kan! Vul hieronder je gegevens in en ontvang een notificatie per e-mail zodra er een nieuwe podcast geplaatst wordt.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid