Podcast: de trends en ontwikkelingen in programmeertalen

Deze week schuift Patrick aan tafel bij Bastiaan Janssen om te praten over verschillende digitale ontwikkelingen. Hij is productmanager bij Vijfhart en weet dan ook alles over de focusgebieden Software Development en Business & IT-management. Hij gaat het hebben over de trends en ontwikkelingen in programmeertalen en over trainingen ‘waar je niet direct een pc voor nodig hebt’, bijvoorbeeld Scrum. Hij bespreekt drie ontwikkelingen: de nieuwe versie van Prince2, de release van Oracle Java 11 en de mate waarin DevOps steeds grotere vormen aanneemt. Ben je benieuwd wat hij er allemaal over te vertellen heeft? Beluister dan de podcast van deze week.

Beluister de podcast via:

Beluister de podcasts ook via:

Podcast afspelen via Spotify  Podcast afspelen via YouTube  Beluister via iTunes/Apple Podcasts

Nieuwe podcasts direct in je mailbox?

Dat kan! Vul hieronder je gegevens in en ontvang een notificatie per e-mail zodra er een nieuwe podcast geplaatst wordt.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid