Podcast: over de ontwikkelingen van security, artificial intelligence en blockchain

Deze week schuift Sander, productmanager bij Vijfhart, bij Bastiaan aan tafel om te praten over zaken die in beweging zijn. Security is een belangrijk domein dat altijd in beweging is. De verandering van de privacywetgeving afgelopen jaar heeft veel te weeg gebracht bij grote maar ook kleine ondernemingen. De beveiliging van persoonsgegevens is belangrijker dan ooit tevoren. Maar, hoe train je deze bedrijven? En hoe blijf je als opleider van security trainingen op de hoogte van de laatste security ontwikkelingen? Daarnaast zijn artificial intelligence en blockchain ook onderwerpen waar je steeds meer over wordt gesproken. Maar zie je dit niet al terug bij bedrijven? Dit en meer bespreken Bastiaan en Sander samen in de #samengroeien podcast van deze week.

 

Beluister de podcast via:

Beluister de podcasts ook via:

Podcast afspelen via Spotify  Podcast afspelen via YouTube  Beluister via iTunes/Apple Podcasts

Nieuwe podcasts direct in je mailbox?

Dat kan! Vul hieronder je gegevens in en ontvang een notificatie per e-mail zodra er een nieuwe podcast geplaatst wordt.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid