Ontdek de nieuwe mijn.vijfhart.nl app: leer anytime & anywhere

Het is maandagochtend 08:45 uur en je loopt het cursuslokaal binnen. Vandaag start je met de nieuwe cursus om als professional nog verder te groeien in jouw vakgebied. Je kijkt op je bureau en er ligt een notitieboekje, pen en naamkaartje voor je klaar. In je mailbox wacht een e-mail met je inloggegevens voor mijn.vijfhart.nl. Je wordt gelijk enthousiast: het materiaal van deze cursus is ook beschikbaar via de nieuwe mijn.vijfhart.nl app.

Sinds vorig jaar zijn wij bezig om al ons cursusmateriaal via de online leeromgeving ‘mijn.vijfhart.nl’ beschikbaar te stellen. De leeromgeving waar je ook (indien van toepassing) kunt oefenen met examenvragen (MemoTrainer), met medecursisten kunt discussiëren en vragen kunt stellen aan de docent.

De mijn.vijfhart.nl app

Vanaf nu hebben wij ook een mijn.vijfhart.nl app zodat je nu echt overal kunt leren. Download de app op je mobiele telefoon en leer waar en wanneer het jou uitkomt. Onderweg naar je werk, in de trein, of op een zonnige dag aan het strand? Met de mijn.vijfhart.nl App heb je het cursusmateriaal altijd bij de hand.

Bestaat de opleiding, training of cursus die je via Vijfhart volgt helemaal of gedeeltelijk uit online leren? Dan kun je deze app gebruiken. Via de app kun je gemakkelijk al het cursusmateriaal nog eens doorlezen. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke voortgang en het is mogelijk om op onderwerpen te reageren.

Download de gratis app via:

Android: Google Play Store
IOS: App Store

Wat gebeurt er met de MemoTrainer?

Heb je de MemoTrainer app geïnstalleerd om te oefenen met je examenvragen? Deze wordt niet meer geüpdatet en zal niet meer beschikbaar zijn in de App Store. Je kunt hem nog wel blijven gebruiken. Ons advies is om over te stappen naar de mijn.vijfhart.nl app welke uiteraard up-to-date blijft!

Veel leerplezier!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid