LET OP: vanaf 2 juni leveren wij zowel virtuele als klassikale trainingen uit

Meer informatie

Office 365 wordt Microsoft 365

Office 365 heet per 21 april voortaan Microsoft 365 zo meldt de leverancier. “Microsoft 365 is een evolutie van Office 365 en biedt gebruikers nieuwe ervaringen en mogelijkheden in onder andere Outlook, PowerPoint, Excel, Word en Teams, en stelt hen in staat om het beste uit zichzelf te halen”, aldus Microsoft.

Nieuwe functies in Microsoft 365 zijn onder meer Microsoft Editor en een AI-aangedreven Word assistent. Er ts tevens een apps voor ouderlijk toezicht voor Windows-, Xbox- en Android devices. Microsoft Teams is ook inbegrepen in de consumentenbundel.

Vanaf nu worden deze ervaringen uitgerold en bereikt het in de komende maanden meer dan 38 miljoen Office 365-abonnees. Ook kondigt Microsoft nieuwe functionaliteiten aan in Microsoft Edge, waaronder Password Monitor.

Microsoft 365 begon in 2017 als een licentiebundel voor zakelijke klanten – een combinatie van Windows, Office en Enterprise Mobility and Security (EMS). Het heeft sindsdien een lange weg afgelegd. Tegenwoordig noemt Microsoft het ‘de productiviteitswolk van de wereld’ en het vertegenwoordigt een visie voor de toekomst van Microsoft-productiviteitstools—een geïntegreerde set apps en services die kunstmatige intelligentie (AI) en andere geavanceerde innovaties voor gebruikers laat werken.

En voor kleine en middelgrote bedrijven omvat dat nieuwe mogelijkheden in Microsoft Teams om organisaties te helpen bij het online hosten van uitgebreide vergaderingen en evenementen; opslag en delen van bestanden in de cloud, zodat gebruikers overal kunnen samenwerken; en beveiligings- en identiteitsoplossingen om hun bedrijf te beschermen. Op een moment dat bedrijven worden geconfronteerd met buitengewone gezondheids- en economische uitdagingen, is Microsoft verheugd om zijn consumenten en kleine en middelgrote zakelijke klanten in deze groeiende Microsoft 365- familie te kunnen betrekken.

Nieuwe productnamen

De nieuwe productnamen gaan in op 21 april 2020. Dit is alleen een wijziging in de productnaam en er zijn momenteel geen prijzen of functiewijzigingen.

Office 365 Business Essentials wordt Microsoft 365 Business Basic

Office 365 Business Premium wordt Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business wordt Microsoft 365 Business Premium

Office 365 Business en Office 365 ProPlus worden beide Microsoft 365 Apps. Waar nodig gebruikt Microsoft de labels ‘for business’ en ‘for enterprise’ om de twee te onderscheiden.

Merk op dat de wijzigingen aan deze producten allemaal automatisch zullen plaatsvinden.

Bron: executive-people.nl


WIL JE NOG MEER TE WETEN KOMEN OVER MICROSOFT 365?

Bekijk onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid