Vijfhart ontvangt nominatie als ‘Partnerproject van het Jaar’

Vorig jaar mochten wij het award ‘Opleider van het jaar’ in ontvangst nemen en dit jaar zijn wij genomineerd als ‘Partnerproject van het Jaar via de Computable Awards.

Elk jaar reikt Computable 21 verschillende awards uit aan onder andere succesvolle projecten die verantwoord en/of omvangrijk zijn of iets innovatiefs hebben. Dit jaar ontvangen wij de nominatie voor onze Groeimonitor® in samenwerking met HDLGICT-Mastery en ICT Competence Factory.

De Groeimonitor®

In de periode 2019 tot en met 2022 vindt een groot deel van de digitale transformatie plaats. Zo’n 375 miljoen werknemers wereldwijd zullen switchen van baan door digitalisering, automatisering en vooruitgang in de kunstmatige intelligentie. De competenties die bijna elk bedrijf nodig heeft verschuiven. Veel bedrijven hebben echter niet voldoende inzicht op welke wijze de digitale transformatie hun bedrijf treft en wat precies benodigd is om toekomstbestendig te blijven.

Precies voor deze vragen ontwikkelden wij de Groeimonitor®. Hiermee krijg je inzicht in de benodigde en huidige competenties binnen jouw organisatie. Zo zorg je ervoor dat de medewerker met de juiste competenties op de juiste plek in de organisatie zit, zodat hij/zij optimaal bijdraagt aan het behalen van de organisatiedoelstellingen.

Op basis van het e-Competence Framework (e-CF, bij de overheid genaamd kwaliteitsraamwerk Informatievoorziening, afgekort KWIV), bekijken en definiëren we samen met onze klanten welke nieuwe rollen en bijbehorende competenties nu en in de toekomst relevant zijn voor de organisatie. Dit vertalen wij naar een groeiprofiel. Gezamenlijk stellen wij een complete fit/gap analyse en bijbehorend leerpad op per individu, afdeling of de totale organisatie. Lees hier meer >

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid