Vijfhart ontvangt nominatie als ‘opleider van het jaar’

Yes, we did it! Vijfhart ontvang dit jaar voor het eerst de nominatie als ‘opleider van het jaar’ via de Computable Awards.

Elk jaar reikt Computable 21 verschillende awards uit aan onder andere succesvolle projecten die verantwoord en/of omvangrijk zijn of iets innovatiefs hebben. Wij ontvangen de nominatie op het gebied van FusionTeach in combinatie met onze EC-Council partnership, wereldleider op het gebied van security trainingen.

WAT IS FUSIONTEACH?

‘Het begint met een goed boek en een trainer uit de praktijk. Daarnaast een klas met 10 cursisten die gelijkgestemd zijn, elkaar helpen, actief meeluisteren, vragen stellen en altijd op tijd en voorbereid in de klas zitten.’

Dit is een schets van de ideale leeromgeving voor zowel trainer, cursist, werkgever en Vijfhart. Alleen werkt het in de praktijk toch iets anders. Cursisten hebben niet altijd dezelfde achtergrond, leren niet in hetzelfde tempo en op dezelfde manier, en zijn niet allemaal even goed voorbereid. De trainer stemt zijn cursus af op het gemengde gezelschap, wat kan betekenen dat het net niet lekker aansluit bij jouw leerbehoefte. Daarnaast speelt een rol dat de werkgever zijn werknemer niet te lang wil missen tijdens werktijden.

Vanuit Vijfhart bieden wij een leerervaring die juist persoonlijk is. Afgestemd op de achtergrond en het niveau en de ambitie van de cursist. In mijn.vijfhart.nl (nu ook verkrijgbaar in de appstore voor Android én iPhone) bepaal je als cursist zelf of je eerst de theorie doet en daarna de labs of juist omgekeerd. Je bekijkt de video’s die jij als eerst wil zien en stelt gemakkelijk vragen aan medecursisten en/of de trainer. Dit is de ‘zelf leren’ vorm.

Bekijk trainingen in ‘zelf leren’ vorm >

Wil je toch met een trainer sparren of in alle rust op locatie jouw lesstof en/of opdrachten uitwerken? Je kunt kiezen voor ‘samen doen’ of ‘samen groeien’, waarin je het aantal klassikale dagen afstemt op jouw behoefte. Deze dagen pas je aan op jouw eigen werk en/of privé schema.

Bekijk trainingen in ‘samen doen’ vorm >

Bekijk trainingen in ‘samen groeien’ vorm >

Met een collega een persoonlijk FusionTeach traject volgen is op deze manier nog effectiever. Samen discussie voeren, sparren, de theorie en praktijk toepassen op de praktijk. Een traject waarbij je momenten plant op het werk, thuis, online of in een klaslokaal, waarbij je samen dieper in de stof duikt. Dat is #samengroeien.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid