Microsoft updates met Marnix Wolf

De IT-wereld staat nog geen seconde stil, daar weet Microsoft alles van. Daarom is Microsoft continu aan het innoveren en verbeteren. In onze nieuwe vlog vertelt Marnix Wolf, Product Manager bij Vijfhart, alles over de laatste updates rondom Microsoft. In deze blog delen we de highlights met je. De vlog helemaal bekijken? Je vindt hem onderaan deze blog!

Aangepaste trainingen: klaar voor de techniek van de toekomst
In het kader van het Open Source beleid, past Microsoft (een deel van) hun trainingen aan. Ze richten ze dusdanig in, dat ze aansluiten op andere technologieën. Bijvoorbeeld: hoe richt je jouw Azure omgeving zo in dat het geschikt is voor SAP? Of: hoe bedien je Azure met een AWS Sysops achtergrond?

Dé certificering op dit moment
Dat zijn volgens ons de certificeringen richting Azure architect, Azure security en de certificering voor Microsoft 365 op het gebied van Security. Daarnaast doen de certificeringen voor het globale beheer van Microsoft, de MS100 en de MS101, het ook erg goed. 

Nieuwe trainingen en certificeringen
IoT (Internet of Things) is the (next) big thing, ook voor Microsoft. Daarom zitten er nieuwe trainingen op dit gebied in de pijplijn. Momenteel zijn ze druk bezig met het ontwikkelen van het zogeheten contentplan. Zodra dit is afgestemd worden de trainingen ontwikkeld. We verwachten dat er ook bijbehorende certificaten aan gekoppeld worden.

Een belangrijk aspect van IoT is data. Voor IoT heb je data nodig, daarnaast wordt ook data gegenereerd vanuit IoT. Daarom komen er aanvullende trainingen voor Data Engineering en Data Analytics.

On-premise certificeringen
Onze verwachting is dat de on-premise certificeringen binnen nu en een half jaar gaan verdwijnen.

Meer weten?
Wil je alle updates horen? Bekijk dan deze video over Microsoft Updates met Marnix Wolf en Bastiaan Janssen.

 


 

Wil je nog meer te weten komen over Microsoft development & beheer?
Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid