Microsoft SQL server 2016, startgarantie van de week

Data, daar draait het om. Kies voor onze startgarantie van de week: Microsoft SQL.

Kan jij je nog bedenken dat je vroeger alleen naar omzetcijfers keer en vanuit onderbuikgevoel wist of je de juiste koers aanhield? Vroeger waren en niet zoveel keuzes als nu, echter waren er ook niet zoveel kansen als nu. Kansen worden onder andere door data gedreven.

Hoe implementeer je een datawarehouse en ontsluit je de juist data, nodig voor Business Intelligence? Tijdens de fasttrack Microsoft SQL server 2016 leer je in 5 dagen de basisprincipes rondom de implementatie van de datawarehouse (SSIS), op welke wijze je data kan overhalen en bewerken voor het datawarehouse (ETL), hoe je data kan ontsluiten om er analyses mee te kunnen maken (SSAS) en op welke manier je deze informatie in het juiste format bij de juiste  gebruiker krijgt (SSRS).

Interesse? Schrijf je dan vandaag nog in voor Microsoft SQL server 2016 BI Fasttrack: integration, analysis en reporting. Weten welke cursussen wij nog meer met startgarantie aanbieden? Bekijk ze hier allemaal >

 


 

Wil je nog meer te weten komen over Microsoft development & beheer?

Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid