Bouw snel en eenvoudig applicaties met Microsoft Power Apps

De tijd dat we enorme budgetten apart moeten zetten en volledige agenda’s van developers moeten blokkeren omdat er een applicatie gebouwd gaat worden, lijkt aan een eind te komen.

Enter: Microsoft Power Apps.

Dé low-code oplossing om met systemen als drag-and-drop, bouwen op basis van proces modellering óf zelfs turn-key gegenereerde oplossingen op basis van jouw data source, volwaardige applicaties te bouwen!

Door de lage instap is er geen programmeerkennis vereist en kan één ieder die met een computer werkt al zaken beginnen te automatiseren met behulp van Power Apps.

En voor de architecten, managers of developers die twijfelen over de integratie van Power Apps binnen de huidige omgeving; er zijn meer dan 250 standaard koppelingen beschikbaar. Dat houdt in dat je geen code hoeft te schrijven om koppelingen te maken met andere software pakketten in jouw omgeving. Een beknopt overzicht van enkele bekende koppelingen in Power Apps:

overzicht_powerapps

Mocht jouw stuk software hier niet tussen staan, dan is er alsnog de mogelijkheid zélf een verbinding te maken die, bijvoorbeeld middels een HTTP verzoek, met het gewenste stuk software kan praten.

Je eigen app bouwen?

Leer bij Vijfhart in twéé dagen zelf een volwaarde app te bouwen met Microsoft Power Apps! Schrijf je in voor de cursus Microsoft Power Platform Fundamentals (PL-900).


WIL JE NOG MEER TE WETEN KOMEN OVER MICROSOFT OFFICE?

Bekijk dan onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid