Microsoft opleider Decisco maakt doorstart binnen de Vijfhart groep

Decisco is als Microsoft Learning Partner gespecialiseerd in klassikale Microsoft trainingen. Dit doen zij met gekwalificeerde trainers welke gespecialiseerd zijn in het geven van interactief klassikaal, praktijkgericht onderwijs. Op 26 juli 2019 maakt het bedrijf een doorstart binnen de Vijfhart Groep.

Door de komst van Decisco binnen de Vijfhart Groep, breidt Vijfhart zijn specialisme op het gebied van Microsoft verder uit. Vijfhart is Microsoft Learning Partner en heeft in het eerste en tweede kwartaal van 2019 zijn omzet op Microsoft fors zien stijgen. “Met de komst van Decisco breiden wij ons interne specialisme op Microsoft uit en versterken daarmee onze positie in de markt” Aldus Bastiaan Janssen.

Voor relaties van Decisco betekent deze samenvoeging naast een continuïteit in dienstverlening en kwaliteit zoals zij gewend zijn, ook een uitbreiding in het trainingsaanbod met o.a. Software development, Business en IT management en Open Source trainingen vanuit Vijfhart. Bastiaan Janssen: “De medewerkers zijn allen overgestapt naar Vijfhart. Zowel medewerkers als relaties reageren positief op deze stap welke verdere groei faciliteert.” Alle door Decisco geplande trainingen gaan gewoon door, met als gewijzigde trainingslocatie één van de Vijfhart locaties in Nieuwegein. De cursisten worden hier persoonlijk telefonisch over geïnformeerd.

Deze overname past perfect in onze strategie om zowel autonoom als met overnames verder te groeien als dé kennispartner voor werkend Nederland. Na de overname van Vijfhart door Bastiaan Janssen in 2016 is Decisco, na GoodSense, AT Computing en activiteiten van Centric Education zijn 5e overname.

OVER VIJFHART IT-OPLEIDINGEN

Vijfhart IT-Opleidingen is een begrip in de IT-opleidingenwereld. Al vijfendertig jaar is het bedrijf uit Arnhem actief met opleidingen en trainingen op ICT-gebied. Vijfhart IT-Opleidingen maakt nadat Bastiaan Janssen het bedrijf in september 2016 overnam van zijn vader een interessante groei door van opleider naar kennispartner. In het najaar van 2017 werd AT Computing aan de Vijfhart Groep toegevoegd, in maart 2018 de activiteiten van Centric Education en in mei 2019 de activiteiten van GoodSense. Ook de overname van Decisco past uitstekend in de #samengroeien strategie van Vijfhart.

Voor vragen over dit partnerschap kunt u contact opnemen met Decisco.

T: 0346-574411
M: info@decisco.nl
W: www.decisco.nl

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid