Microsoft Office, startgarantie van de week

Help, het bedrijf innoveert en mijn werkplek verandert drastisch!

Waar je gisteren nog precies wist hoe alles op je computer werkte, kom je op vandaag op kantoor en is alles anders. Het bedrijf moet blijven innoveren om te blijven bestaan. Echter vergeten ze vaak wat ze collega’s aandoen bij de implementatie van nieuwe technische oplossingen.

Het maturity model laat zien dat digitale transformatie gemiddeld een looptijd van 15 maanden heeft, waarin vooral aandacht is voor de periode ná de implementatie. De werkelijkheid laat zien dat het merendeel van de bedrijven vooral investeert in de implementatie van nieuwe technische oplossingen en de adaptatie na de lancering een eigen leven leidt. Vanuit directie snappen ze niet waarom de investering niet het beloofde rendement oplevert. En op de werkvloer grijpen ze terug naar oude gewoonten, omdat niemand iets snapt van de nieuwe programmatuur.

Zoals Hugo Zelder van Mett zegt: “De tijd van proberen is voorbij, een periode van leren breekt aan. Leren van de ervaringen, en van elkaar.” Vijfhart begrijpt dit als geen ander. Rondom de adaptatie voor technische implementaties zoals bijvoorbeeld een nieuw pakket Microsoft Office bieden wij uitgebreide trainingen aan. Dit bevordert de adaptatie en zorgt voor een groter draagvlak ermee te werken. Een training op locatie, of op een specifiek programma? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op en wij zetten jouw wensen om in een maatwerk trainingsprogramma.

 


 

Wil je nog meer te weten komen over Microsoft Office?
Neem dan eens een kijkje op onze speciale Office themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid