Microsoft Inspire, wij zijn er bij!

Vijfhart is bij Microsoft Inspire in Las Vegas.

Waarom zijn wij hier zo trots op? Omdat het gaat om een jaarlijks wereldwijde partnerbijeenkomst van Microsoft. Als Microsoft partner krijgen wij van 15 t/m 18 juli alles te weten over de komende product innovaties en delen wij de best practices en ervaringen met elkaar. Zo ben jij ervan verzekerd dat je de beste training bij ons volgt.

Wie ga je tegenkomen op Inspire? Dat zijn Bastiaan Janssen, Taco Hettema, Lucas Ditvoorst en Enne-Jan Wierda.

Ga met ons mee in de rollercoaster van de digitale transformatie.

Vorig jaar kondigden wij tijdens Microsoft Inspire de Vijfhart Business Transities aan. Een dienst om commerciële organisaties te begeleiden bij business- en salestransities. De trainingssessies zijn gericht op de transformatie van het sales proces én de sales medewerker. Doordat deze sessies zijn gericht op de verandering die de organisatie doormaakt is deze ook uitstekend toepasbaar binnen het management, technisch personeel en alle kenniswerkers binnen de organisatie.

In februari van dit jaar is de eerste sessie voor Microsoft Partners gehouden rondom deze business- en salestransities. Tijdens deze sessie gingen wij in op de veranderende diensten vanuit Microsoft, mede als gevolg van ontwikkelingen in de Cloud die zorgen voor een verandering van sales.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid