Startgarantie van de week: Microsoft Acces

Microsoft Acces Basis 2016 heeft op 22 & 23 januari 2018 startgarantie van de week.

Microsoft Acces zet je in met als doel de efficiëntie in jouw bedrijf te verhogen. Een bijkomend voordeel is het verhogen van je winst. Wie wil dat nu niet?!

Met Microsoft Acces bouw je jouw relationele database en beheer je deze gemakkelijk. Stel, je hanteert MS Outlook voor je mail, MS Excel voor je facturatie en daarnaast houd je klant specifieke gegevens bij in een apart MS Word document. In dat geval kan je in Acces 1 overzichtelijke database maken waarin je al deze gegevens samenvoegt. Op die manier voorkom je inconsistente en dubbele gegevens. Het voordeel hiervan is dat je aanpassingen maar 1 keer in MS Acces hoeft door te voeren en dan staat het overal correct. Daarnaast wordt een inwerktraject of de overdracht naar een nieuwe werknemer een stuk eenvoudiger.

Ben jij klaar om te leren hoe je snel en eenvoudig een database opzet en deze integreert in je organisatie? Schrijf je dan vandaag nog in voor Acces Basis 2016.

Bekijk hier alle Acces cursussen met startgarantie >

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid