ITIL® en PRINCE2® wijziging: training alleen nog in combinatie met examen te bestellen

Onlangs is er vanuit PeopleCert namens AXELOS gecommuniceerd dat vanaf 01 november 2019 het examen en training niet meer los af te nemen zijn.

Vanaf 1 november 2019 is het als AXELOS geaccrediteerde opleider alleen nog mogelijk om bijvoorbeeld de trainingen ITIL® en PRINCE2® in combinatie met het examen aan te bieden.

WAAROM DEZE WIJZIGING?

AXELOS heeft twee redenen om deze wijziging door te voeren:

1. Kwaliteitsbewaking

AXELOS geeft aan dat certificering een essentieel onderdeel is voor het handhaven van de kwaliteit van haar producten. Ook het vertrouwen in de wereldwijde best practices die AXELOS in de loop der jaren heeft opgebouwd, wordt met deze wijziging versterkt. Tot slot geeft AXELOS aan dat de integriteit van de merken van AXELOS hiermee beschermd worden.

2. Validatie van je leerproces

Deze wijziging zorgt er voor dat elke kandidaat die een AXELOS volgt, direct de mogelijkheid krijgt om de bijbehorende certificering te halen. Hierdoor valideer je jouw opgedane kennis, het ondersteunt je status als professional en rechtvaardigt de investering van jouw organisatie in training.

Uit onderzoek, uitgevoerd door Lawless Research, blijkt dat 84% van studenten en besluitvormers van mening zijn dat certificering een positief effect heeft op de loopbaan en voor de organisatie. In hetzelfde onderzoek geeft maar liefst 97% van de beslissers aan dat zij waarde hechten aan certificering. Dit zijn goede redenen geweest om de trainingen in combinatie met het bijbehorende examen aan te bieden.

Over Vijfhart

Vijfhart is een AXELOS ATO (Accredited Training Organization) en verzorgt door AXELOS officiële geaccrediteerde trainingen en examens.

Daarnaast is Vijfhart AXELOS AEO (Accredited Exam Organization) dit betekent dat je bij ons ook AXELOS examen kunt bestellen als je de training niet bij ons hebt gevolgd.

Over AXELOS

AXELOS ontwikkelt al meer dan 30 jaar Best Practices en certificeringen die organisaties helpen om effectiever te worden. Hierbij ligt de focus op project-, programma- en IT-services. De internationaal erkende Best Practices bevatten ITIL®, PRINCE2® en MSP®, cyber security en portfoliobeheer.

Over PeopleCert

PeopleCert is een wereldwijde organisatie op het gebied van de assessment en certificering van kennis, in samenwerking met multinationals en overheden. PeopleCert verzorgt examens in 25 talen, in 200 landen. Vanaf januari 2018 is PeopleCert de exclusieve wereldwijde partner van AXELOS met betrekking tot accreditatie en examinering.

Bekijk de video van Bastiaan over deze wijziging

 

Wil je een van deze trainingen en examen los volgen vóór 1 november 2019? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op.

 

_____

Wil je nog meer te weten komen over ITIL?
Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid