IT-professionals krijgen gratis toegang bij CeBIT 2017

Gratis naar CeBIT 2017 om de laatste trends en praktische toepassingen te ontdekken. En de enige voorwaarde is dat je moet IT-professional zijn. De grootste Europese IT-beurs vindt plaats van maandag 20 tot en met vrijdag 24 maart. Organisator Deutsche Messe geeft de toegangskaarten voor het volledige event dit jaar voor niets weg. CeBIT 2017 heeft de grenzeloze digitale economie als thema en is met drieduizend standhouders uit zeventig landen in zeventien hallen weer ouderwets groot en veelzijdig.
 

Van product naar toepassing

In vroeger tijden draaide de CeBIT vooral om producten. De nieuwste hardware en zakelijke software stonden uitgestald en je kon alle uitleg krijgen over de eigenschappen van deze paradepaardjes. Dat die tijd achter ons ligt wordt dit jaar duidelijker dan ooit. Innovaties zijn leuk, maar alles draait om de praktische toepassing van die technologische hoogstandjes. Ondernemers die digitaal willen veranderen kunnen hun hart ophalen aan ontwikkelingen als machine learning, virtual reality, 5G-technologie en autonoom rijdende auto’s. Mede geïnspireerd door partnerland Japan is er daarnaast ook veel nieuws te vinden over onder meer humanoid robots, internet of things en de toepassing van kunstmatige intelligentie in de zorgsector.
 

Zonder de basis draait niets

Toch vergeet CeBIT 2017 de basis van de IT-sector niet. De laatste ontwikkelingen op traditionelere speelvelden als ERP-software, databases, business intelligence en datacenters krijgen ook de nodige aandacht. En terecht, want alle nieuwe IT-toepassingen zijn natuurlijk schitterend, maar zonder die basis draait er niets.
 

EPI stunt tijdens CeBIT 2017

Onze partner in datacenter-trainingen EPI is ook aanwezig. Je vindt ze in Hal 12 op stand E88. Een bezoek is zeker de moeite waard, tijdens de beurs heeft EPI diverse interessante aanbiedingen. Denk hierbij aan kortingen op CDCP- (twee trainingen + examens voor de prijs van één) en CDFOM-trainingen of een gratis exemplaar van de Datacentre Operations Standard (DCOS) ter waarde van 150 dollar in ruil voor je visitekaartje.
 

Gratis toegang

In ruil voor je registratie ontvang je een gratis ticket via het ingevoerde e-mailadres. Bezoek hiervoor deze pagina. De promotiecode is al ingevuld, dus je kunt direct beginnen met registreren.
 
Je kunt ook de officiële CeBIT-app downloaden. Als je hierbij inlogt kun je ook je e-ticket zien. Die hoef je overigens niet te printen. Bij ingang van de CeBIT kun je met behulp van de app het ticket scannen met je smartphone. Daarvoor is internettoegang niet vereist. De app maakt je bezoek aan de beurs overigens ook makkelijker doordat alle exposanten en events hierin te vinden zijn.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid