Zijn wij de beste ict-opleider van Nederland? Beoordeel ons nu!

Het ict-opleidersonderzoek van Computable zoekt studenten, cursisten en trainees die op dit moment een ict-opleiding volgen of het afgelopen jaar hebben een ict-opleiding hebben afgerond. Dit geldt dus voor zowel fulltime-studenten als om- en bijscholers.

Je kunt in het onderzoek Vijfhart beoordelen op verschillende aspecten. Van het niveau van de studie, het lesaanbod en de prijs-kwaliteitsverhouding tot het niveau van de docent(en)/trainer(s), de actualiteit van de lesstof, opgedane vaardigheden, toetsingsmogelijkheden, toepasbaarheid in de praktijk, flexibiliteit van de opleider om in te spelen op actuele ontwikkelingen en de waarde van het diploma of certificaat.

Doe nu mee en vul het onderzoek in!

Het opleidersonderzoek loopt tot en met 22 januari 2021. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 6 minuten van je tijd.

Het onderzoek wordt gehost door Computable in samenwerking met Enigma Research.

Wil je het volledige artikel van Computable lees je hier.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid