Switch van lesvorm met de Vijfhart FlexGarantie

Volg een training bij Vijfhart en profiteer van de Vijfhart FlexGarantie: 100% flexibel, gemakkelijk, snel en kosteloos!

ONZE FLEXGARANTIE

Met de Vijfhart FlexGarantie ben je 100% flexibel. Volg jouw cursus thuis, op kantoor of bij ons in het lokaal. Wissel van locatie tot 1 dag voorafgaand aan jouw cursus. Lukt het jou niet om naar een klassikale training te komen? Dan switch je makkelijk en snel naar onze virtuele training. Wij combineren het beste van onze virtuele en klassikale trainingen in onze hybride lesvorm. Volg je een klassikale training virtueel? Dan is het alsof je er echt bij bent!

Voordelen FlexGarantie:

  • 100% Flexibel
  • Gemakkelijk
  • Snel
  • Kosteloos

Vijfhart flexgarantie

De Vijfhart FlexGarantie is onderdeel van de Vijfhart belofte. Benieuwd naar onze andere beloftes? Lees dan onze Vijfhart belofte: Kennis- en FlexGarantie.

Anja, Projectmanager vertelt: “Een dag voor de training voelde ik mij niet zo fit. Toen belde ik met Vijfhart om mijn training te verzetten. Ik vond dit heel jammer, want ik had veel zin om de training PRINCE2® te volgen. Gelukkig hadden zij direct een geschikte oplossing. Door de Vijfhart FlexGarantie kon ik mijn klassikale training kosteloos omzetten naar de virtuele training. Zo kon ik de volgende dag toch starten met mijn training!

Toepasbaar op hybride trainingen

De FlexGarantie is van toepassing op trainingen die wij ‘hybride’ organiseren. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel. Bekijk onze hybride trainingen.

Heb je een vraag over onze belofte?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 088-5427848 of via verkoop@vijfhart.nl. 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid