Exam Prep session: Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900)

INHOUD

Met deze Exam Prep Session krijg je een overzicht van alles wat bij het Microsoft-examen komt kijken. De docent neemt je mee in je inschrijving voor het Microsoft-examen, waar je de behaalde examenresultaten kan opvragen en hoe je de daarbijbehorende certificeringen kan inzien. Daarnaast neemt de docent je mee in de voorbereiding op je examen, waarbij er onder andere voorbeeldvragen behandeld worden.

Naast algemene informatie die geldt voor alle nieuwe Role-Based examens, krijg je ook specifieke informatie over het AZ-900 examen.

Na deze Exam Prep Session weet je:

  • hoe een examen geboekt moet worden;
  • op welke manieren een examen afgenomen kan worden;
  • waar examen gedaan kan worden;
  • waar de resultaten ingezien kunnen worden;
  • hoe de behaalde certificeringen gebruikt kunnen worden als een online cv;
  • je weet middelen te benoemen die noodzakelijk zijn voor een succesvolle voorbereidingen op het examen.

Door het behandelen van een aantal examen specifieke vragen voor het behalen van de AZ-900, krijg je een inzicht in het type vragen dat op het examen voor kan komen. Daarnaast krijg je toegang tot een aantal examenvragen, waarmee je kan oefenen om de verkregen kennis te testen. Met deze webinar krijg je voldoende richtlijnen op het Microsoft-examen succesvol af te ronden.

VOORKENNIS EN DOELGROEP

Deze Exam Prep Session is geschikt voor iedereen die een Microsoft Role-Based cursus heeft gevolgd of dit in een zelfstudie heeft gedaan. Anders dan cursusspecifieke (AZ-900) kennis, is er geen verdere voorkennis vereist. De sessie wordt in het Nederlands gegeven, het cursusmateriaal is in het Engels.

Wanneer?

Deze Exam Prep Session wordt gegeven op 11 november van 10.00 tot 11.00 uur.

hbspt.forms.create({
region: “na1”,
portalId: “4378145”,
formId: “74be7a3b-57c7-4b72-8cff-caa262e2b377”, goToWebinarWebinarKey: ‘347019481782460688’
});

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid