Mini-quiz: Welke kleur matcht met jouw communicatiestijl?

Bestaat er zoiets als de ‘secret sauce’ voor effectieve communicatie?

In het informatietijdperk worden steeds meer taken van de mens door computers overgenomen. Het belang van excellente communicatievaardigheden wordt steeds groter. Het spreekwoord zegt “Behandel de ander zoals je zelf behandeld wilt worden”, maar is iedereen gelijk dan? Laten we het testen! Vul hieronder je naam in en selecteer bij de situaties de stijl die bij jou past. Geloof jij dat iedereen dezelfde keuzes als jij maakt?

Doe de DISC mini-quiz! Welke keuze maak jij?

powered by Typeform

Over de DISC workshop

In communicatie bestaat er niet zoiets als goed en fout, er bestaat alleen anders. In de DISC workshop kom jij erachter wat jouw voorkeursstijl van communicatie is met al zijn voor- en nadelen. Dat geeft inzicht. Daarnaast leer je de voorkeursstijl van anderen herkennen en erkennen. We leren je hoe jij jouw verhaal kunt afstemmen op de ‘taal’ van de ander om zo meer medewerking te krijgen. We leren je ook wanneer de andere stijlen wellicht effectiever zijn dan die van jezelf. Een ‘secret sauce’ bestaat niet, maar wel een universele kleurentaal die jou helpt om betere communicatie keuzes te maken.
Meer weten over de DISC workshop? Kijk op de trainingspagina van deze workshop.

 


 

Wil je nog meer te weten komen over Soft Skills?
Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid