Zo blijf je relevant als datacenter professional

Hoe blijf jij als datacenter-professional relevant? Deze wereld beweegt snel en niet alle gevolgen zijn even snel zichtbaar. Daar kan je de hulp van een expert bij gebruiken. En dat is precies wat EPI, onze partner in datacenter trainingen, je te bieden heeft. Edward van Leent is Chairman en CEO van EPI en een veelgevraagd spreker. Hij presenteert donderdag 9 maart om 10 uur een gratis webinar over dit onderwerp.

Tips & Tools

In dit webinar bespreekt Edward de trends in de datacenter-branche en de eco-systemen die hiermee te maken hebben, zoals klanten en leveranciers van datacenters. Hij deelt gratis tools, documentatie en templates. Daarmee kunnen managers en professionals leren wat de vereisten zijn en hoe ze zich kunnen voorbereiden op de toekomst. Zo krijg je bijvoorbeeld gedetailleerde functiebeschrijvingen en manieren om snel loopbaan- en trainingsplannen te ontwikkelen.

Edward heeft meer dan 25 jaar ervaring in de datacenter-wereld. Bovendien heeft hij de prettige eigenschap dat hij zijn diepgaande technische kennis op een voor iedereen begrijpelijke manier kan koppelen aan de trends in deze branche. Onder zijn leiding is EPI uitgegroeid van een klein Brits bedrijfje tot een mondiale speler op het gebied van datacenter training, audits, certificering en advies. In een uur praat hij je helemaal bij en begrijp je precies wat je te wachten (en te doen!) staat.

Wat het je oplevert

• Inzicht in de wereldwijde trends op het gebied van datacenters en de impact van deze trends op mensen die in en rond deze branche werken.
• Gratis Tool #1 – Data Centre Competence Framework
• Gratis Tool #2 – Data Centre Training Roadmap.
• Gratis #3 – Data Centre Career Planning Tool
• Het EPI Data Centre Training Framework.

Tags:
Data CenterData CentreDatacenterDatacenter Carrière Planning ToolDatacenter trainingDatacenter trainingenEPI
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid