Datacenter Professional, houd je kennis up-to-date!

Door de steeds hogere eisen die aan de beschikbaarheid worden gesteld, kan de IT omgeving niet meer in de spreekwoordelijke meterkast worden ondergebracht. Datacenters krijgen te maken met een groeiende complexiteit, die ze het hoofd moeten bieden om downtime te voorkomen.  Downtime is namelijk niet alleen schadelijk voor de reputatie van een datacenter, het brengt ook vaak enorme kosten met zich mee. Daarnaast zien we dat met de cloud de vraag naar datacenters niet afneemt, maar alleen maar toeneemt. Daarmee neemt de vraag naar gecertificeerde datacenter professionals ook toe.

Houd je kennis up-to-date!

Werk jij in of rondom een datacenter? Met de juiste kennis kun je het verschil maken. Wij hebben 10 redenen voor je op een rijtje gezet waarom jij als datacenter professional er goed aan doet om je kennis up-to-date te houden door een training bij ons te volgen:

1.      De factor ‘mens’  is van grote invloed op het (voorkomen) van downtime. Training zorgt voor de juiste kennis en vaardigheden bij iedereen en vermindert de kans op downtime aanzienlijk.
2.      Training draagt bij aan betere communicatie tussen medewerkers. Wanneer medewerkers ‘dezelfde taal’ spreken, resulteert dit in betere communicatie,  waardoor de kans op fouten afneemt.
3.       Onze datacenter trainingen zijn vendor neutraal. Geen gekleurd verhaal maar uitsluitend vak inhoudelijke informatie.
4.       Wij werken samen met zeer ervaren trainers die wereldwijd audits bij datacenters uitvoeren endidactisch goed onderlegd zijn.
5.       De bijbehorende certificeringen zijn wereldwijd geaccrediteerd door exameninstituut EXIN.
6.       Onze trainingen bieden de gelegenheid om ervaringen te delen met andere datacenter professionals.
7.       De trainingen bestaan uit een compleet framework, alle disciplines komen aan bod.
8.       Wij hanteren een flexibel rooster, waardoor er regelmatig trainingen van start gaan.
9.       Met de Vijfhart startgarantie zit je goed, een training voorzien van deze garantie gaat altijd door.
10.     Ruim 4.300 cursisten gingen je voor!

Datacenter Training Framework

We hebben alles wat de (aankomende) Datacenter Professional nodig heeft. Hier vind je een overzicht van al onze Datacenter trainingen.

EPI Datacenter framework

Bezoek onze beursstand

Tijdens IT Infra 2019 hebben we een interessante kortingsactie waardoor jij weer verder kunt groeien. We maken graag kennis met je op 12 november!

Ik wil mij aanmelden voor IT Infra 2019.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid