Cibit en Vijfhart groeien samen verder met de Complementair Groep

Onze familie groeit, vanaf 15 september 2021 verwelkomen wij Cibit.

Cibit is al ruim 32 jaar actief op het gebied van opleidingen, advisering en consultancy voor business-, IT- en organisatievraagstukken. Na een overname van Cibit door het Noorse Det Norske Veritas (DNV) in 2007 werd het in 2011 door het Franse Inspearit ingelijfd.  Dankzij een overname door de Complementair Groep komt Cibit weer in Nederlandse handen en gaat Cibit vanaf 15 september 2021 onder de vlag van de Complementair Groep zelfstandig verder.

Cibit maakt net als Vijfhart onderdeel uit van de Complementair Groep. Deze groep bestaat uit kennisintensieve ondernemingen die samenwerken en complementair aan elkaar zijn. Ieder bedrijf beschikt over specifieke vakkennis en opereert onder zijn eigen merknaam, gezamenlijk delen de bedrijven dezelfde ambitie en kwaliteit. De Complementair Groep bestaat momenteel uit Vijfhart, Decisco, GoodSense, Centric Education, AT Computing en nu ook Cibit.

Bastiaan Janssen, DGA van de Complementair Groep: “Cibit heeft een rijke historie en geldt binnen de branche als een sterk merk met een hoge kwaliteitsstandaard. Ik ben heel blij en trots dat we dit mooie merk hebben weten te behouden en dat we de klanten van CIBIT de kwaliteit kunnen blijven bieden die ze gewend zijn. Al met al goed nieuws voor de BV Nederland.”

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid