Blijf in ontwikkeling met deze IT-boeken!

Niets is heerlijker dan met je hoofd in de boeken te duiken. Wij hebben speciaal voor de boekenliefhebbers een aantal mooie boeken op een rij gezet. Van persoonlijke ontwikkeling tot aan werken in de cloud. En van programmeren met Unix tot aan werken in sprints. Veel leer & leesplezier!

Boeken over in de cloud…!

The Great Cloud Migration: Your Roadmap to Cloud Computing, Big Data and Linked Data
De titel verklapt het eigenlijk al. In dit boek komen meerdere cloudmigratie strategieën aan bod. Een interessant boek als je bijvoorbeeld applicaties naar de cloud wilt migreren. Met verschillende voorbeelden uit de praktijk en case studies helpt dit boek je op weg in de cloud.
ISBN: 9781478722557

The Big Switch: Rewiring the World, from Edison to Google
Dit is een enigszins gedateerd boek maar nog steeds een eye-opener. Steeds meer bedrijven stappen over naar werken in de cloud. Nicholas Carr beschrijft deze ‘cloud trend’ en welke invloed het heeft op bedrijven.
ISBN: 9780393345223

Upgrade je persoonlijke skills

Zeven eigenschappen van effectief leiderschap
Dit boek gaat over het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. De moderne IT’er moet richting geven aan zijn of haar ontwikkeling als professional en als mens. In dit boek krijg je zeven stappen aangereikt die jou helpen om meer grip te krijgen op jouw toekomst en hoe je jouw connectie met anderen kunt versterken.
ISBN: 9789047054641

The Rise of Superman: Decoding the Science of Ultimate Human Performance
The Rise of Superman van Kotler is een onderzoek naar hoe extreme sportatleten de grenzen van menselijke prestaties steeds verder oprekken en wat wij als ‘gewone’ mensen daarvan kunnen leren. Deze atleten hebben een manier gevonden om in een ‘flow’ te komen voor hun prestaties. Het boek legt uit hoe ze in die ‘flow’ komen en hoe jij dat ook kunt doen en hoe je daarmee je capaciteiten enorm kunnen verbeteren.
ISBN: 9781480570832

Spreken we dezelfde taal?

Unix – Het standaard operating system
De oprichter van AT Computer, Hendrik-Jan Thomassen, neemt je in dit boek mee over de mogelijkheden van UNIX. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in besturingssysteem UNIX.
ISBN: 9789039515105

CCNA Routing and Switching Complete Study Guide
Een aanrader voor iedereen die een CCNA certificering (Cisco Certified Network Associate) wilt halen. In dit boek komen alle onderwerpen naar voren die je nodig hebt voor het examen.
ISBN: 9781119288282

Hacking Exposed 7: Network Security Secrets and Solutions
Het is wel een iets ouder boek, maar dit boek geeft je een overzicht van hacken van de simpele netwerken tot aan mobiele apparaten. Met voorbeelden die je zelf kunt uittesten om zwakke punten in je eigen netwerk te ontdekken. Een ideaal boek als je je verder wilt verdiepen als security analyst.
ISBN: 978-0071780285

Liever lezen in sprints?

Scrum: The Art of doing twice the work in half the time
Het boek is geschreven door een van de bedenkers van het Scrum proces, Dr Jeff Sutherland. In dit boek left Sutherland je stap voor stap uit hoe de scrum methodiek werkt en dat het voor iedereen kan werken. Dit doet hij aan de hand van praktische voorbeelden bij allerlei soorten bedrijven. Door dit boek te lezen zet je de eerste stap in het meer grip krijgen op het afleveren van producten en binnen het budget en de tijd blijven.
ISBN: 9781847941107

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid