“Blijf jezelf ontwikkelen als software ontwikkelaar”

Afgelopen zomer volgde Marinus de cursus Professional Scrum Master bij Vijfhart. Wij spraken hem en waren dan ook benieuwd hoe hij de cursus heeft ervaren.

Waarom wilde je deze cursus volgen?
“Na een aantal jaar werkzaam geweest te zijn als supportmedewerker, ben ik nu bezig om de switch te maken naar Software Developer. Hiervoor volg ik meerdere trainingen en kwam ik al snel in aanraking met Scrum. Eigenlijk de nieuwe gestandaardiseerde manier van werken voor ontwikkelaars en daarom wilde ik daar graag meer over leren.”

Wat heeft je verrast tijdens de cursus?
“De twee cursusdagen waren super goed georganiseerd. De trainer had zich uitstekend voorbereid en er was veel extra materiaal aanwezig dat zorgde voor een goede afwisseling. Er was een leuke interactie en dynamiek in de groep. Ook werd veel leerstof ondersteund door interessante en leuke video’s waardoor het nog meer tot de verbeelding sprak. Het was zeker geen standaard cursus.”

Zijn al je vragen beantwoord?
“Ja, zeker. Ook vond ik het fijn dat er een test ‘examen’ werd gedaan op de laatste dag. Zo kreeg ik meteen een goed beeld of ik alle lesstof goed had begrepen.”

Zou je nog een keer een cursus volgen bij Vijfhart?
“Als het zo uitkomt, zou ik zeker nog een keer bij Vijfhart een training volgen. Het zou dan misschien meer een training zijn richting software development.”

Raad je andere aan om de cursus Professional Scrum Master te volgen?
“Het wordt misschien een beetje saai. Maar ook hier is mijn antwoord weer ‘ja’ op. Iedereen die iets met software ontwikkeling doet of gaat doen, zou ik adviseren om deze training te volgen. Het is echt een must als je in dit vakgebied wilt blijven werken.”

Wil jij jezelf ook verder ontwikkelen als software ontwikkelaar? Kijk dan snel op de trainingspagina van Professional Scrum Master.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid