Bestel nu jouw losse Prince2 of ITIL-examen bij Vijfhart

Vanaf 1 november 2019 was het als Axelos geaccrediteerde opleider niet meer mogelijk om het examen van Prince2 en ITIL los van de training aan te bieden. Daar is verandering in gekomen! Wij bieden wederom de examens van diverse Prince2 en ITIL trainingen los aan. Deze verandering komt mede door de opkomende voorkeur voor zelfstudie voorafgaand aan het examen door COVID-19.

Hoe worden de examens afgenomen?

Je doet het examen op een locatie, datum en tijdstip die jouw het meest schikt, 24/7 inclusief support! Hiervoor heb je een afgesloten ruimte nodig en een PC of laptop met webcam waarin je vervolgens ongestoord dit examen kunt doen. Ideaal als je weinig tijd hebt om naar een examenlocatie toe te gaan naast uw drukke baan, privé en files!

Waarom je certificering behalen?

In Nederland geeft 91% van de werkgevers aan dat het hebben van een certificering een belangrijk criterium is bij het aannemen van nieuw personeel. Een certificering toont immers je kwaliteiten en vaardigheden. Daarnaast stijgt jouw kans op promotie met 60% bij het behalen van een certificering én leidt het tot betere werkprestaties.

Bestel jouw losse Prince2 examen bij Vijfhart:
Bestel jouw losse ITIL examen bij Vijfhart:
Over Vijfhart

Vijfhart is een AXELOS ATO (Accredited Training Organization) en verzorgt door AXELOS officiële geaccrediteerde trainingen en examens. Daarnaast is Vijfhart AXELOS AEO (Accredited Exam Organization) dit betekent dat je bij ons ook AXELOS examen kunt bestellen als je de training niet bij ons hebt gevolgd.

Over AXELOS

AXELOS ontwikkelt al meer dan 30 jaar Best Practices en certificeringen die organisaties helpen om effectiever te worden. Hierbij ligt de focus op project-, programma- en IT-services. De internationaal erkende Best Practices bevatten ITIL®, PRINCE2® en MSP®, cyber security en portfoliobeheer.


Wil je nog meer te weten komen over ITIL?
Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid